Un bărbat a descoperit 30 de pachete cu cocaină pe o plajă, în timp ce își plimba câinii. Ulterior, a aflat că „marfa” valora 100 de milioane de dolari

Un bărbat a descoperit 30 de pachete cu cocaină pe o plajă, în timp ce își plimba câinii. Ulterior, a aflat că „marfa” valora 100 de milioane de dolari
Un bărbat a descoperit 30 de pachete cu cocaină pe o plajă / Sursa foto: Cambrian News
Publicat: 03/10/2022, 15:42

Un bărbat a descoperit o cantitate uriașă de droguri, în timp ce își plimba câinii pe o plajă de lângă Aberystwyth, în vestul Țării Galilor. Ulterior, el a aflat că substanțele respective valorau peste 100 de milioane de dolari. 

În total, bărbatul a găsit 30 de saci în care se pare că se află cocaină, din primele verificări ale poliției.

„Poliția Dyfed-Powys investighează descoperirea unei cantități semnificative din ceea ce se crede a fi cocaină, observată de-a lungul coastei Ceredigion în acest weekend. Se fac anchete pentru a stabili cum o cantitate atât de neobișnuit de mare de droguri a ajuns pe malul Țării Galilor, în urma furtunilor recente”, a transmis un oficial al poliției.

„Cantitatea exactă este încă în curs de stabilire și la acest moment nimeni nu a fost arestat în acest caz”, a adăugat sursa citată de Cambrian News.

Cei care locuiesc în zonă au povestit că văzut un avion de mici dimensiuni survolând deasupra plajei.

„Au tăiat o pungă și părea că acolo este cocaină pură”

„Eram la plimbarea mea de dimineață când am văzut ceva pe plajă. Am fost intrigat și m-am apropiat de el și am știut ce este aproape imediat. O bătrână a sunat la poliție și au venit aproximativ o jumătate de oră mai târziu. Au tăiat o pungă și părea că acolo este cocaină pură. L-au târât de pe plajă și l-au luat”, a spus pentru The Mail on Sunday cel care a găsit drogurile.

Conform presei, dacă pachetele găsite sunt pline cu cocaină, marfa valorează aproximativ 90 de milioane de lire sterline.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase