Bărbatul care l-a atacat pe Paul Pelosi ar fi vrut ”să-i rupă genunchii” lui Nancy Pelosi. El se confruntă cu mai multe acuzații

Bărbatul care l-a atacat pe Paul Pelosi ar fi vrut ”să-i rupă genunchii” lui Nancy Pelosi. El se confruntă cu mai multe acuzații
Sursă Foto - USnews.com
Publicat: 31/10/2022, 22:46
Actualizat: 01/11/2022, 16:55

Bărbatul care a pătruns în casa lui Nancy Pelosi din San Francisco săptămâna trecută și l-a atacat pe soțul ei Paul, se confruntă acum cu mai multe acuzații. Individul le-a spus anchetatorilor că a fost acolo pentru ”a-i rupe genunchii” presedintei Camerei Reprezentanților, conform plângerii penale recent depuse împotriva lui.

Luni au fost depuse mai multe plângeri penale împotriva lui David DePape, în vârstă de 42 de ani și conform documentelor instanței, el încerca să-l răpească pe președintele Camerei, având asupra sa sfoară, bandă adezivă și o frânghie atunci când a pătruns în casa soților Pelosi din San Francisco.

Când DePape a intrat în casa lui Nancy Pelosi, medicii spun că i-a spus lui Paul că vrea să o vadă pe soția sa, dar a fost informat că ea nu era acolo, DePape spunându-i apoi că o va aștepta.

Individul i-ar mai fi spus soțului acesteia că o va lua ostatică și că va vorbi cu ea, susținând într-un interogatoriu la poliție, că dacă ea ar fi fost sinceră cu el, ar fi lăsat-o să plece, dar dacă l-ar fi mințit, atunci i-ar fi rupt genunchii.

El le-a spus autorităților că, prin ruperea genunchilor președintei Camerei Reprezentanților, ea ar fi trebuit să fie transportată în Congres, ceea ce ar arăta celorlalți membri că există „consecințe ale acțiunilor”.

David DePape, atacatorul lui Paul Pelosi / Sursa FOTO: Twitter

DePape se confruntă acum cu două acuzații de agresiune asupra unui membru apropiat al familiei unui oficial american și de tentativă de răpire a unui oficial american. Se pare că procurorii din San Francisco îi vor aduce și alte acuzații lui DePape în următoarele zile, iar autoritățile au vorbit despre tentativă de omor, precum și despre alte acuzații.

Paul Pelosi, soțul lui Nancy Pelosi, a fost atacat cu bestialitate în casa sa din San Francisco săptămâna trecută, după ce DePape a pătruns cu forța pe o ușă din spate.

Paul, care părea să fie inconștient după ce a fost lovit cu un ciocan, a fost transportat de urgență la spital pentru rănile suferite. El va rămâne în continuare în secția de Terapie Intensivă după ce a fost operat pentru o fractură de craniu, potrivit TMZ.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase