Decizia radicală luată de actorul Alec Baldwin, după ce și-a ucis accidental o colegă de pe platourile de filmare și l-a rănit pe regizor

Decizia radicală luată de actorul Alec Baldwin, după ce și-a ucis accidental o colegă de pe platourile de filmare și l-a rănit pe regizor
Actorul Alec Baldwin (FOTO: Profimedia)
Publicat: 24/10/2021, 14:09
Actualizat: 24/10/2021, 14:12

Presa americană dă de înțeles că Alec Baldwin (63 de ani) își „anulează alte proiecte”, după tragedia de pe platoul de filmare al westernului „Rust”. Actorul a împușcat-o mortal cu o armă de recuzită pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

„Are nevoie de timp pentru el însuși să-și revină. A fost devastat. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică. A fost de neconsolat ore în șir, în urma incidentului: Toată lumea știe că a fost un accident, dar este absolut devastat”, potrivit unei surse citate de revista People.

Actorul Alec Baldwin a ucis-o, joi, cu un foc de armă, accidental, pe directoarea de imagine, Halyna Hutchins, şi l-a rănit pe regizorul westernului „Rust”, filmat în statul american New Mexico. Joel Souza a fost dus la spital, dar între timp a fost externat. Producătorul peliculei este chiar Alec Baldwin.

„Rust”, un lungmetraj independent, se filma la Bonanza Creek Ranch, o locație de producție populară situată la sud de Santa Fe.

În timpul repetițiilor, Baldwin a primit un pistol care ar fi trebuit să fie sigur, dar care – nu se știe deocamdată din ce motive – avea muniție reală și astfel s-a ajuns la incidentul tragic.


Vă recomandăm și:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase