Delir la televiziunea de stat rusă: s-a vorbit despre un atac nuclear asupra Londrei chiar în momentul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a! – VIDEO

Delir la televiziunea de stat rusă: s-a vorbit despre un atac nuclear asupra Londrei chiar în momentul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a! - VIDEO
Delir la televiziunea de stat rusă: s-a vorbit despre un atac nuclear asupra Londrei chiar în momentul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a! - VIDEO / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 20/09/2022, 11:10
Actualizat: 20/09/2022, 11:12

La televiziunea de stat rusă s-a ajuns să se vorbească despre un atac nuclear asupra Londrei chiar în momentul în care aveau loc funeraliile Reginei Elisabeta a II-a! Publicista Julia Davis s-a specializat în monitorizarea mass-media din Federația Rusă, iar ce a observat luni, 19 septembrie, întrece orice imaginație.

Rușii consideră că funeraliile organizate în capitala Angliei ar fi reprezentat prilejul ideal pentru a „scăpa” de toți liderii „neprietenoși”, care erau adunați acolo. Cum? Printr-un atac nuclear!

Un deputat rus amenință Marea Britanie cu atacuri nucleare

Pe contul personal de Twitter, Julia Davis a postat câteva minute înregistrate din emisiunea Olgăi Skabeeva, la televiziunea Rossia 1. Dialogul dintre gazda emisiunii și invitații săi s-a aprins în momentul în care au fost prezentate imagini cu ultimele declarații făcute de președinte american Joe Biden.

„La televiziunea de stat rusă: Andrey Gurulyov, deputatul Dumei de Stat, a amenințat Marea Britanie cu atacuri nucleare. Gazda Olga Skabeeva a declarat că Rusia ar fi trebuit să efectueze un atac nuclear luni, întrucât la funeraliile reginei au fost prezente multe personalități importante”, a scris Julia Davis pe contul ei de Twitter.

Tot în același mesaj, ea a adăugat și un pasaj video în care deputatul Andrey Gurulyov amenință în mod direct Marea Britanie.

Ai auzit toate cuvintele fără sens pe care le spune președintele Joe Biden? El a spus că o să întâmpinăm consecințe foarte serioase, iar Rusia o să devină paria. Ce îl face să creadă că noi am ataca nuclear Ucraina? Tot va trebui să locuim acolo, în Ucraina. Avem o mulțime de alte ținte. Ramstein (n.r. – bază NATO în Germania) e una bună, grasă, dar poate aștepta.

De ce am bombarda nuclear Ucraina sau Germania, când avem Marea Britanie – rădăcina răului? Când Marea Britanie ar fi transformată într-un deșert marțian, ar mai apăra ei Articolul 5?! Nu ar mai rămânea nimic! Cum o numesc ei? O insulă de nezdruncinat? O să o scuturăm noi! Vă asigur, toată lumea va da înapoi! Nu o să folosească nimeni forțele nucleare strategice”, a declarat Andrey Gurulyov la televiziunea de stat rusă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase