Donald Trump, acuzat că este implicat în „numeroase scheme frauduloase”. O moderatoare tv l-a pus la zid pe președintele SUA. „Aveți o relație infracțională cu avocatul”

Donald Trump, acuzat că este implicat în „numeroase scheme frauduloase. O moderatoare tv l-a pus la zid pe președintele SUA. „Aveți o relație infracțională cu avocatul
Publicat: 16/04/2018, 14:17

Președintele american a lansat un mesaj furios pe Twitter, referitor la raidul FBI-ului asupra biroului avocatului său, Michael Cohen, care a făcut parte dintr-o anchetă privind unele fraude bancare și încălcarea legilor privind finanțarea campaniilor electorale.

„Privilegiul avocat-client este un lucru al trecutului. Am mulți (prea mulți!) avocați și ei se întreabă, probabil, când vor ajunge în birourile, în casele lor, inclusiv în telefoanele și computerele personale. Toți avocații sunt îngrijorați!”, a scris, duminică, Trump, potrivit Daily Mail.

Gazda emisiunii „Morning Joe” de la NBC a răspuns printr-un mesaj și l-a acuzat pe Trump că ar avea o relație „infracțională” cu avocatul său.

„Haideți să ne calmăm: Când relația lor nu este folosită în scopul comiterii unei infracțiuni, relația avocat-client este în siguranță”, a scris Brzezinski pe Twitter.

„Este problematic, deoarece se confruntă cu dumneavoastră și multitudinea de scheme frauduloase în care sunteți implicat (cel puțin așa am auzit, Donald”, a declarat aceasta.

Brzezinski și colegul ei de platou, Joe Scarborough, au un conflict mai vechi cu Trump și cele două părți se insultă în mod frecvent.

Joi, moderatorii tv l-au atacat pe președinte, care s-a plâns că nu a primit destule mulțumiri pentru victoriile militare din Orientul Mijlociu.

„Acesta este un individ care răspunde știrilor tv, care răspunde unor afirmații, potrivit cărora a făcut aceleași greșeli ca și Barack Obama”, a spus Scaraborough.

„Scrie imediat pe Twitter: „Unde este mulțumirea noastră, America?” În locul acestui lucru, comandantul armatei ar putea mulțumi bărbaților și femeilor care își riscă viața pe fronturile din toată lumea, care au făcut lucruri extraordinare cu ajutorul comandanților și generalilor din teatrele de operațiuni, ajutând la lupta contra ISIS”.

Brzezinski nu lansează atacuri doar la adresa lui Donald Trump, ci și a rudelor sale. În februarie 2018, omul de televiziune a lansat un atac virulent la adresa Primei Doamne, Melania Trump și a consilierului Casei Albe, Ivanka Trump – fiica președintelui – spunând că cele două femei au „locuri de muncă false”.

Ivanka a fost criticată dur, după ce a refuzat să-i răspundă reporterului NBC Peter Alexander la o întrebare legată de numărul mare de femei care l-au acuzat pe Trump de comportament indecent.

Ivanka a spus că este nedrept să fie „vizată” de o asemenea întrebare, deoarece este fiica președintelui. Brzezinski a criticat-o dur pentru acest lucru. „Ei bine, nu este ministrul transporturilor. A venit acolo ca să lupte pentru femei și nu poate face față unei asemenea întrebări”, a spus Brzezinski.

„Totul este o glumă. O glumă desăvârșită. Ca și rolul Melaniei în cyberbullying, o altă insultă pentru femei”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult