Femeia dată în urmărire pentru furtul a peste 1 milion de euro a fost prinsă și arestată. „Ea a vrut să se predea. Și-a pus avocatul să contacteze poliția”

Femeia dată în urmărire pentru furtul a peste 1 milion de euro a fost prinsă și arestată. „Ea a vrut să se predea. Și-a pus avocatul să contacteze poliția”
Mirnesa S, femeia suspectată că a furat de la șeful ei 1 milion de euro / Sursa foto: Merkur.de
Publicat: 25/01/2023, 14:05
Actualizat: 25/01/2023, 14:06

În urmă cu trei luni, Mirnesa S., o femeie din Stuttgart a furat de la angajatorul ei peste un milion de euro. Femeia a fost acum prinsă și arestată. „Ea a vrut să se predea, și-a pus avocatul să contacteze poliția și a mai spus că va ajunge pe aeroportul din Stuttgart”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției.

Mirnesa S. a venit din Muntenegru și a fost capturată pe aeroportul german. Purtătoarea de cuvânt a spus că părea calmă când a fost arestată. Femeia, care era fugară din octombrie 2022, este suspectată că a furat 1 milion de euro.

Poliția din Stuttgart a confirmat informația printr-un comunicat de presă.

„Luni seara (23 ianuarie 2023), polițiștii au arestat-o ​​pe femeia de 42 de ani, care era dată în urmărire și pe numele căreia exista un mandat internațional de arestare și care este suspectată că ar fi sustras peste un milion de euro în calitate de angajată a unui companii de transport”, au spus oficialii nemți, citați de site-ul merkur.de.

Ea anunțase anterior prin avocatul ei că se va preda. Ulterior, ea a fost arestată pe aeroportul din Stuttgart. Femeia a fost adusă marți în fața unui magistrat, care a pus în aplicare mandatul de arestare existent. „Investigațiile privind locul unde se află banii sunt în desfășurare”, se arată în comunicat.

A postat un clip pe TikTok

În urmă cu trei luni, Mirnesa S. ar fi furat 1 milion de euro de la firma de transport unde lucra. De atunci, ea a dispărut, iar poliția a dat-o în urmărire națională și internațională.

În timp ce era căutată de organele legii din Germania, pe TikTok a apărut un clip în care femeia este alături de un bărbat, într-o mașină Fiat500, și cântă o melodie balcanică.

@muhamedmujoomanovic♬ Originalton – Muhamed-Mujo Omanovi

Recompensă de 37.500 de euro

În perioada în care femeia era dată în urmărire, poliția a oferit o recompensă de 37.500 de euro pentru orice informație utilă legată de acest caz .

„Suspectul este o femeie de 1,74 metri, cu ochi de culoare albastru-verzui și păr blond. Are mai multe tatuaje pe corp”, anunța poliția germană în octombrie 2022.

Furtul femeii a fost succedat de o altă faptă similară, comisă de un coleg de 27 de ani. Acesta din urmă a furat 100.000 de euro, la sfârșitul lunii decembrie. Bărbatul s-a predat poliției la scurt timp, dar suma nu a fost recuperată.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase