Gest eroic al unui vânzător: A fost înjunghiat de un tâlhar, dar tot a reușit să-l blocheze în magazin

Gest eroic al unui vânzător: A fost înjunghiat de un tâlhar, dar tot a reușit să-l blocheze în magazin
Foto: Met Police
Publicat: 30/05/2021, 15:45
Actualizat: 30/05/2021, 15:46

Christy Alagaratnam, vânzătorul unui magazin din UK, a fost înjunghiat de un tâlhar ( Liam Killigrew), dar tot a reușit să-l țină blocat până la sosirea autorităţilor.

Incidentul s-a petrecut în sudul Londrei. Killigrew ar fi intrat în spatele tejghelei și a scos un cuţit, ca mai apoi să ceară toţi banii, potrivit The Mirror.

El zicea: Grăbește-te, deschide casa”, a spus Christy, care a venit în Marea Britanie ca solicitant de azil, în urmă cu 20 de ani.

Liam Killigrew / Foto: Met Police

Vânzătorul nu a realizat că a fost înjunghiat

Omul a reuşit să îl blocheze pe tâlhar până la sosirea autorităţilor. Pentru că adrenalina era prea mare, el nu a realizat că a fost înjunghiat. Momentul a fost suprins pe camerele de supraveghere. S-a văzut clar cum bărbatul a început să se lupte cu Killigrew, în timp ce un coleg a sărit în ajutor şi l-a lovit cu un scaun rabatabil. Cei doi au reușit să fugă afară și să tragă obloanele, prinzându-l pe hoț înăuntru până la sosirea echipajelor.

Killigrew, în vârstă de 47 de ani, a primit o sentinţă la închisoare de 10 ani și patru luni, după ce a pledat vinovat pentru faptele sale.