Joe Biden, relaxare la o partidă de golf. Cine l-a însoțit pe președintele Americii la Wilmington Country Club (Galerie FOTO & VIDEO)

Redactor:
Marius Olaru

Joe Biden se relaxează la o partidă de golf. Nu sunt dese astfel de momente, iar când apar și mai ales într-un mood precum s-a petrecut sâmbătă, atunci amintirile sunt unele de neuitat. Da, căci staff-ul președintelui Americii nu a anunțat pe nimeni de vizita celui mai puternic om din lume la Wilmington Country Club! Astfel, nu mică le-a fost surpriza celorlalți membri ai clubului când au dat chiar peste șeful statului pe terenul de golf.

Sâmbătă, Joe Biden și-a oferit prima partidă de golf de la preluarea mandatului. Presa mainstream arată că președintele a găsit timp să se relaxeze câteva ceasuri într-o companie plăcută.

Joe Biden, la golf cu Ron Olivere, cuscrul său

Biden a mers la Wilmington Country Club însoțit de Ron Olivere, cuscrul său. Olivere este socrul lui Beau Biden, fiului decedat al președintelui. Celor doi li s-a alăturat și Steve Ricchetti, unul dintre consilierii liderului de la Casa Albă, împătimit jucător de golf.

Cum spuneam, vizita lui Joe Biden la Wilmington Country Club nu a fost anunţată. Firesc, i-a surprins pe mulţi dintre jucătorii prezenți acolo. Câțiva chiar și-au făcut curaj și au scos telefoanele mobile pentru a imortaliza acest moment. Doar nu în fiecare zi ai șansa să faci o poză cu președintele Americii, nu-i așa?!

  • Joe Biden se relaxează la o partidă de golf. Este un moment de respiro pe care președintele și l-a permis și care marchează una din cele mai aglomerate săptămâni de la instalarea sa la Casa Albă. Zilele trecute, liderul Americii a impus noi sancțiuni Rusiei, s-a întâlnit cu premierul nipon Yoshihide Suga și apoi s-a confruntat cu o reacție severă a societății civile după ce a dat înapoi în chestiunea refugiaților.

Donald Trump, un împătimit al golfului

În schimb, jurnaliştii care în mod obișnuit îl însoţesc pe preşedinte în toate deplasările sale nu l-au văzut jucând golf. Ținuți deoparte, ei doar l-au putut observa deplasându-se pe traseu într-o procesiune de maşinuţe electrice.

Preşedintele septuagenar este relativ discret cu privire la calităţile sale de jucător de golf. Asta, spre deosebire de Donald Trump, care juca regulat golf la sfârşit de săptămână. Uneori, magnatul republican mergea însoțit la aceste partide de supervedete ale Americii, precum Tiger Woods.

  • De zeci de ani, golful reprezintă o tradiţie prezidenţială în Statele Unite ale Americii. În mandatul său de patru ani, Donald Trump a jucat golf de nu mai puţin de 300 de ori! Prin comparație, Barack Obama nu a atins nici jumătate din această cifră.
FOTO EXCLUSIV | Imagini şocante cu blana ursului Arthur, împuşcat de Emanuel de Liechtenstein
De ce a murit, de fapt, Ioan Danciu! Ce au găsit medicii în trupul său...
FOTO. Imaginile momentului cu logodnica lui Ion Ion Țiriac! S-a pozat așa și fanii au...
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei! A fost surprinsă...
Asta o va lovi în orgoliu pe Simona Halep! Șanse mari ca antrenorul înlăturat de...
Părerea lui Gigi Becali despre George Simion. Surprinzător ce a putut spune despre liderul AUR
Vasile Firanda şi-a omorât partenerul de cină supărat că nu vorbea româneşte. Un deceniu de...
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Fotografia care a stârnit controverse pe Facebook: „Cine a spus că în Poliția Română sunt...
De ce a murit, de fapt, Ioan Danciu! Ce au găsit medicii în trupul său...
Cele patru TEHNICI prin care femeile pot simți mai multă PLĂCERE. Sunt extrem de simple...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
Monica Pop, acuzații GRAVE despre ultima măsură impusă de autorități: ”Categoric, este o discriminare!”
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
A MURIT! Vestea ȘOC a momentului în România
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Ideile de afaceri vin în moduri diferite şi câteodată sunt şi mai ciudate. Cum a...
Inchide