Ce făcea Donald Trump în timp ce Joe Biden era anunțat drept președinte al SUA – VIDEO

Ce făcea Donald Trump în timp ce Joe Biden era anunțat drept președinte al SUA - VIDEO
Ce făcea Donald Trump în timp ce Joe Biden era anunțat drept președinte al SUA / Sursă FOTO: Profimedia Images
Publicat: 08/11/2020, 21:06
Actualizat: 08/11/2020, 21:08

În momentul în care proiecțiile din media îl anunțau drept câștigător al alegerileor prezidențiale din SUA pe Joe Biden, actual președinte în funcție, Donald Trump nu se afla la Casa Albă.

Actualul președinte al SUA, Donald Trump, nu se afla în Washington, ci la clubul său de golf din Virginia. În imaginile video publicate de BBC, se poate vedea cum Trump joacă golf alături de mai multe persoane.

Trump, la golf în timp ce Biden curerea SUA

După anunțul potriivt căruia Joe Biden câștigase alegerile prezidențiale, Donald Trump nu și-a recunoscut înfrângerea, ci, din contră, a amenințat că se va adresa instanțelor din SUA acuzând că numărarea voturilor a fost fraudată.

Donald Trump nu se împacă deloc cu gândul că a pierdut alegerile. Acuză noi fraude electorale: “S-au întâmplat lucruri rele acolo!”

Donald Trump nu se împacă deloc cu gândul că a ratat un nou mandat de președinte al Statelor Unite și continuă să denunțe presupuse fraude electorale și eforturi ale opoziției democrate cu scopul de a obține ilegal victoria lui Joseph Biden la alegerile prezidențiale.

De cealaltă parte, Comisia Electorală Federală a anunțat sâmbătă, 7 noiembrie, că nu a găsit de fraudare a alegerilor prezidențiale din SUA.

„Au existat foarte puține plângeri cu privire la modul în care s-au desfășurat aceste alegeri. Foarte puține plângeri motivate, permiteți-mi să spun așa. Nu există dovezi ale vreunui fel de fraudă electorală. Nu există dovezi că au fost voturi ilegale. De fapt, și nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, deoarece oamenii din toată țara, experți nepartizani în alegeri, s-au ocupat de aceste alegeri și de modul în care s-au desfășurat”, a declarat Ellen Weintraub, de la Comisia Electorală Federală, pentru CNN.

Actualul președinte al SUA, Donald Trump, a acuzat în nenumărate rânduri că alegerile prezidențiale de anul acesta au fost fraudate.