Lisa Loring, actrița care a interpretat-o pe Wednesday în „Familia Addams”, a murit la vârsta de 64 de ani

Lisa Loring, actrița care a interpretat-o pe Wednesday în „Familia Addams”, a murit la vârsta de 64 de ani
A murit actrița Lisa Loring, Wednesday din „Familia Addams” / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 30/01/2023, 09:44
Actualizat: 30/01/2023, 09:46

Actrița Lisa Loring, cunoscută publicului mai ales pentru rolul Wednesday, interpretat în pelicula „Familia Addams” din 1964, a murit sâmbătă în urma unui accident vascular cerebral (AVC).

Informația a fost confirmată chiar de familie, notează revista Variety.

În ce alte filme s-a remarcat Lisa Loring

Fiica ei, Vanessa Foumberg, a declarat: „Mama a decedat liniștită, cu ambele fiice ținându-o de mâini”.

Laurie Jacobson, o bună prietenă, a scris pe Facebook: „A fost în inimile noastre întotdeauna ca Miercuri Addams”. Și Butch Patrick, care l-a interpretat pe Eddie Munster în „The Munsters”, și-a amintit de lisa: „Îmi pare foarte rău să aud de moartea dragei mele prietene Lisa Loring. Am fost foarte apropiați și am lucrat împreună des. Știu că era foarte slabă. Am fost în compania ei acum câteva săptămâni. Mergi cu Dumnezeu, prietene!”.

Loring s-a născut în Insulele Marshall din părinți care au făcut carieră în Marina militară americană. Ea a locuit ani buni în Hawaii înainte de a veni la Los Angeles împreună cu mama sa. La vârsta de 4 ani, a fost distribuită într-un episod din „Dr.Kildare”. După ce „Familia Addams” s-a încheiat (două sezoane), Lisa Loring s-a alăturat sitcomului „The Pruitts of Southampton”, produs de Phyllis Diller. A mai apărut în serialele „U. N. C. L. E.”, „Insula fanteziei” și „Barnaby Jones”.

Mai târziu, în anii ‘80, actrița Lisa Loring a fost distribuită și în „Savage Harbor” și „Blood Frenzy”, iar pe final de carieră a lucrat ca artist de machiaj la filme pentru adulți, sub numele „Maxine Factor”.

Rămâne, însă, în memoria cinefililor petru rolul lui Wednesday, din „Familia Addams”. Personajul ei, Wednesday Addams, era dulce, dar în același timp sumbru și avea o înclinație spre a colecționa animale de companie înfiorătoare, inclusiv un păianjen văduva neagră (pe nume Homer) și o șopârlă (Lucifer). Jucăria ei preferată era o păpușă fără cap.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase