Motivul uluitor al atacului armat de la biserica ortodoxă din Lyon. Soția agresorului era amanta preotului!

Motivul uluitor al atacului armat de la biserica ortodoxă din Lyon. Soția agresorului era amanta preotului!
Motivul uluitor al atacului armat de la biserica ortodoxă din Lyon. Soția agresorului era amanta preotului! / Sursa FOTO: https://twitter.com
Publicat: 08/11/2020, 14:11

La 31 octombrie, Franța era șocată de vestea unui atac armat comis asupra bisericii ortodoxe din Lyon. S-a speculat pe marginea terorismului, însă nici vorbă de așa ceva, arată concluzia anchetei declanșate de polițiștii locali.

Din câte se pare, la mijloc ar fi doar o răzbunare din gelozie, iar ițele poveștii duc spre un amantlâc incredibil.

Preotul ortodox avea o idilă cu soția atacatorului

Adevăratul motiv al împușcăturilor de la biserica ortodoxă din Lyon: preotul avea o relație cu soția atacatorului, arată investigația derulată de oamenii legii!

În timpul anchetei, un bărbat a fost arestat sub acuzația de tentativă de omor. El și-a recunoscut faptele, dar a și dezvăluit intriga amoroasă care l-a împins să comită o asemenea lovitură.  Cotidianul Le Parisien a descâlcit ițele: „Bărbatul georgian în vârstă de 40 de ani, care a tras cu arma asupra preotului ortodox, se dovedeşte a fi soţul unei femei care avea o relaţie cu victima”. Potrivit FranceInfo, atacatorul a folosit o puşcă de vânătoare, iar unul dintre gloanțe l-a nimerit în abdomen pe preot.

Preotul Nikolaos Kakavelakis a slujit mai bine de 10 ani în biserica ortodoxă elenă din arondismentul 7 din Lyon. În urmă cu o lună, el și-a depus demisia. Rănit grav în atacul de la 31 octombrie, preotul Nikolaos Kakavelakis (52 de ani) a ieşit din comă, iar audierea sa de către polițiști a dus la arestarea bărbatului georgian.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase