O femeie din Marea Britanie este gravidă cu cel de-al treisprezecelea copil. „Cred că sunt imună la contracepție”

O femeie din Marea Britanie este gravidă cu cel de-al treisprezecelea copil. „Cred că sunt imună la contracepție”
Sursa foto: Instagram
Publicat: 05/08/2022, 11:39

Alexis Brett, o scoțiancă în vârstă de 42 de ani, este însărcinată cu cel de-al treisprezecelea copil. Femeia și soțul său au avut zece băieți la rând, iar dorința lor, dorință pe care o au multe cupluri, a fost să aibă și o fată, motiv pentru care femeia a rămas din nou însărcinată.

Unii părinți sunt dornici să aibă atât un băiat, cât și o fată și uneori vor avea mai mulți copii decât plănuiau să aibă, însă Alexis a dus lucrurile la extrem.

Femeia a avut zece băieți la rând și, deși mulți s-ar fi resemnat și ar fi renunțat până în acel moment, ea a continuat să încerce să aibă o fetiță.

Alexis a fost ușurată atunci când, la o ecografie, a aflat că al 11-lea copil al său va fi fată. Fetița s-a născut în 2019, iar de atunci, femeia a mai avut un băiat.

Dar Alexis și partenerul ei, David, în vârstă de 47 de ani, un șofer pensionar, nu s-au oprit acolo și acum așteaptă copilul cu numărul 13, o altă fetiță.

Acum, Alexis, care este casnică, spune că s-a săturat și că al 13-lea copil va fi și ultimul, potrivit The Mirror.

„Am mai avut un băiat și urmează o altă fată pe 13, luna aceasta. Familia era mare și înainte, dar este și mai mare acum. Nu m-a deranjat niciodată dacă a fost băiat sau fată, a fost doar un șoc, a fost șocant și de data asta. Fata se numește Cameron, nu știu cum o voi boteza pe cea nouă, voi decide după ce nasc. Cameron face trei ani la sfârșitul acestei luni. Abia aștept să termin. Acesta va fi ultimul meu copil. Am 42 de ani”, spune Alexis.

Femeia ia în calcul sterilizarea

Alexis povestește că partenerul său, David, s-a pensionat și se ocupă și el de cumpărături pentru familie. Ea spune, însă, că este greu să ieși în oraș cu 12 copii.

„Soțul meu a trebuit să se pensioneze anul trecut, iar eu nu mă pot întoarce la muncă cu atâția copii. Sărbătorile de vară sunt o provocare pentru că îi avem pe toți acasă. Suntem acum în a cincea săptămână de vacanță și toată lumea s-a cam plictisit. Mergem în parc, mergem la înot, la plajă”, spune ea.

Alexis consideră că este „imună” la majoritatea formelor de contracepție, iar acum ia foarte serios în calcul sterilizarea.

După nașterea lui Cameron, ea plănuia să se întoarcă la vechiul ei job, de instructor de fitness. Partenerul ei, David, a fpst diagnosticat acum șase ani cu boala Parkinson.