REZULTATE ALEGERI SUA. Un prezentator CNN, în lacrimi în direct la TV după victoria lui Biden: „Acum e mai ușor să fii părinte, să fii tată, să fii musulman în țara asta!” – VIDEO

REZULTATE ALEGERI SUA. Un prezentator CNN, în lacrimi în direct la TV după victoria lui Biden: „Acum e mai ușor să fii părinte, să fii tată, să fii musulman în țara asta!” - VIDEO
REZULTATE ALEGERI SUA. Un prezentator CNN, în lacrimi în direct la TV după victoria lui Biden: „Acum e mai ușor să fii părinte, să fii tată, să fii musulman în țara asta!” / Sursă FOTO: captură
Publicat: 07/11/2020, 20:11
Actualizat: 08/11/2020, 08:22

Un comentator de la CNN a izbucnit în lacrimi în direct la TV după ce Joe Biden a fost anunțat drept cel de-al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

Anthony Kapel „Van” Jones a fost foarte emoționat după ce candidatul democrat a fost declarat câștigător al alegerilor prezidențiale din SUA, după o luptă strânsă pentru obținerea celor 270 de voturi electorale necesare pentru câștigarea mandatului.

Comentator TV, în lacrimi după victoria lui Biden

Comentatorul a declarat că a fost „o zi bună” pentru America, adăugând că țara își poate da acum „restart”.

„În această dimineață este mai ușor să fii părinte, este mai ușor să fii tată. Este mai ușor să le spui copiilor tăi «Caracterul contează, contează să fii o persoană bună». Este mai ușor pentru o mulțime de oameni. Dacă sunteți musulmani în această țară, nu trebuie să vă faceți griji că președintele nu vă vrea aici. Dacă sunteți imigranți, nu trebuie să vă faceți griji dacă președintele va fi fericit să vă ia copiii de lângă voi sau să-i trimită pe oameni înapoi. Este o apărare pentru o mulțime de oameni care au suferit cu adevărat. Știi, «Nu pot respira», nu a fost vorba doar despre George Floyd. Mulți oameni au simțit că nu pot respira. În fiecare zi te trezești și primești vezi tweet-uri și pur și simplu nu știi, și mergi la magazin și oamenii cărora le-a fost frică să-și arate rasismul devin din ce în ce mai înrăiți față de tine. Ești îngrijorat pentru copiii tăi și pentru sora ta: oare poate să meargă la Walmart și să se întoarcă în mașină fără ca cineva să-i spună ceva? Și folosești atât de multă energie din viață, încercând doar reziști. Aceasta este o mare problemă pentru noi – nechinuim să ne liniștim și să avem șansa unei resetări, iar caracterul țării contează și faptul că este un om bun contează. Vreau doar ca fiii mei să se uite la asta, știi, este ușor să faci acest lucru să pară înșelător și să scapi de lucruri, dar roata se întoarce, se întoarce. Aceasta este o zi bună pentru această țară. Îmi pare rău pentru oamenii care au pierdut. Pentru ei, nu este o zi bună. Dar pentru o mulțime de oameni este o zi bună”, a declarat acesta.

Candidatul democrat Joe Biden este cel de-al 46-lea președinte al SUA, potrivit estimărilor făcute de CNN, dar și de alte canale de media, în timp ce Kamala Harris va deveni prima femeie de culoare care va deține funcția de vicepreședinte.

Joe Biden va deveni cel de-al 46-lea președinte al SUA, după ce a cucerit statul natal, Pennsylvania. Cu cele 20 de voturi electorale din acest stat, Biden are acum 273 de voturi electorale în total.

Înainte de a deveni candidatul democrat la președinție, Biden a fost vicepreședinte sub fostului conducător al SUA, Barack Obama. Candidatul democrat este, de asemenea, cel mai longeviv senator din Delaware.

De-a lungul campaniei sale, Biden a susținut că „sufletul națiunii” este în joc și a promis că va încerca să vindece o țară fracturată de președinția lui Trump.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York