Un bărbat a jefuit o bancă, iar apoi și-a depus banii în cont folosind un bancomat situat chiar la ușa clădirii

Un bărbat a jefuit o bancă, iar apoi și-a depus banii în cont folosind un bancomat situat chiar la ușa clădirii
Publicat: 16/12/2021, 12:28
Actualizat: 16/12/2021, 13:34

Un bărbat a fost arestat după ce a jefuit o bancă din America, iar apoi a depus banii furați în propriul lui cont, folosind un bancomat situat chiar la ieșirea din clădirea băncii.

McRoberts Williams, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat duminică după ce a jefuit o bancă Wells Fargo din Wilmington, potrivit poliției.

După ce a fost reținut, Williams le-a povestit polițiștilor că a ajuns în Delaware după ce a călătorit din California „pe exteriorul unui tren de marfă”. El a mai spus că „mintea lui este în prezent controlată de o forță care a ajuns în corpul lui printr-un implant”, scrie Daily Mail.

Williams a intrat într-o bancă și i-a arătat unei angajate în vârstă de 25 de ani un bilet pe care scria: „Acesta este un jaf, am nevoie de 150 de dolari”.

Angajata băncii le-a declarat polițiștilor că Williams a spus „îmi pare rău” înainte ca ea să citească din nou biletul și să îi dea banii.

Apoi el a ieșit din bancă, timp în care ea a apăsat butonul de urgență.

Williams nu a mers prea mult și s-a oprit chiar la ieșirea din clădirea băncii pentru a depune banii în contul său, folosit bancomatul de la ușă.

Apoi, s-a ascuns în spatele unui centru comercial, iar poliția l-a capturat în scurt timp.

Williams a fost acuzat de tâlhărie de gradul doi și este reținut în prezent, a spus poliția.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult