Un om de afaceri si familia sa, soția și cei trei copii, au murit într-un accident aviatic. Nici pilotul și copilotul nu au supraviețuit

Un om de afaceri si familia sa, soția și cei trei copii, au murit într-un accident aviatic. Nici pilotul și copilotul nu au supraviețuit
FOTO - Captură video: Twitter
Publicat: 14/09/2021, 22:14
Actualizat: 14/09/2021, 22:19

Un om de afaceri brazilian si familia sa, soția și cei trei copii, au murit într-un accident aviatic, marţi, după ce avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbușit la puţin timp după decolare, în apropiere de Sao Paulo. Aparatul de zbor se deplasa către statul Para, în nordul țării.

Una dintre victime este omul de afaceri Celso Silveira Mello Filho, fratele CEO-ului companiei Cosan, unul dintre principalele grupuri de producţie de biocarburanţi din Brazilia, a anunţat compania într-un comunicat, citat de Agerpres.

„Celso Silveira Mello Filho, care era acţionar al grupului, se afla în avionul care s-a prăbuşit în această dimineaţă la Piracicaba (…), la fel ca soţia sa, cei trei copii, pilotul şi copilotul”, se arată în comunicat.

Aparatul bimotor s-a prăbuşit într-o zonă de vegetaţie a unui ansamblu imobiliar din Piracicaba, la aproximativ 150 km de Sao Paulo, şi toţi cei aflaţi în avion au decedat.

În imaginile publicate pe Twitter de pompieri se poate vedea, la locul impactului, o pată neagră înconjurată de flăcări în mijlocul arborilor arși.

Autorităţile braziliene nu au aflat, deocamdată, cauzele tragediei, care s-a produs la numai 15 secunde după decolare, potrivit reprezentanților Primăriei din Piracicaba.


CITEȘTE ȘI: