Von der Leyen pune la colț Polonia pentru „zonele libere de LGBTQI”. Ce plan are Comisia Europeană cu această minoritate. Va fi revoluție!

Von der Leyen pune la colț Polonia pentru „zonele libere de LGBTQI”. Ce plan are Comisia Europeană cu această minoritate. Va fi revoluție!
Von der Leyen pune la colț Polonia pentru „zonele libere de LGBTQI”. Ce plan are Comisia Europeană cu minoritățile sexuale. Va fi revoluție! / Sursa FOTO: https://upload.wikimedia.org
Publicat: 16/09/2020, 14:36

Război total între Polonia și Comisia Europeană din pricina așa-ziselor „zone libere de LGBTQI”, instaurate în țară de autoritățile de la Varșovia. În discursul despre starea națiunii, președintele C.E, Ursula von der Leyen, a vorbit despre „zone fără umanitate care nu îşi au locul în Europa”. Dar asta nu e tot!

Ursula von der Leyen intenționează să cimenteze drepturile minorităților sexuale printr-o serie de legi clare, aplicabile între granițele comunității europene. În acest caz, este de așteptat să pornească o adevărată revoluție în țările ultraconservatoare, precum Polonia.

„C.E. va întări drepturile persoanelor LGBTQI”

„Comisia va propune în curând o strategie pentru întărirea drepturilor persoanelor LGBTQI (persoane lesbiene, gay, bisexuale, trans, queer, intersex). Voi pleda pentru recunoaşterea reciprocă a relaţiilor familiale în UE: dacă eşti părinte într-o ţară, eşti părinte în toate ţările. A fi tu însuţi nu este o chestiune de ideologie. Este identitatea ta. Şi nimeni nu poate să ţi-o ia”, a declarat Ursula von der Leyen în primul său discurs privind starea națiunii, susţinut în Parlamentul European.

Referindu-se direct la Polonia, șefa C.E. a punctat: „Aş vrea să fiu foarte clară – «zonele libere de LGBTQI» sunt zone fără umanitate. Nu îşi au locul în Uniunea noastră!”.

Orașele poloneze nu mai primesc subvenții europene

În luna iulie, Uniunea Europeană a refuzat să acorde subvenţii pentru şase oraşe poloneze din cauză că acestea au adoptat rezoluţii privind „zone libere de orice ideologie LGBTQI”.

Luni, 14 septembrie, în timpul unei dezbateri în Parlamentul European, eurodeputaţii au atras atenţia asupra atingerilor aduse drepturilor persoanelor LGBTQI în Polonia, ţară catolică. Pierre Karleskind, din partea grupului Renew Europe, a făcut apel la Comisia Europeană „să nu se teamă să iniţieze proceduri de infringement, să impună amenzi, să taie subvenţii”. Și eurodeputata germană Terry Reintke (de la Verzi) a denunţat o „campanie prezidenţială ruşinoasă”, bazată pe homofobie şi transfobie.

Despre ce este vorba: înainte de scrutinul prezidenţial din iulie, conservatorii aflaţi la putere au folosit cu promptitudine o retorică anti-LGBTQI. Preşedintele Andrzej Duda, reales la conducerea Poloniei, a comparat „ideologia LGBTQI” cu un „neobolşevism”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cătălin Bordea, ARS la bani după ce a câştigat America Express? Producătorii au luat foc,...
FOTO. Imagini hot cu soția lui Dan Petrescu în costum de baie! Cum arată la...
GALERIE FOTO Patru morți și trei mașini Porsche implicate într-un accident rutier groaznic petrecut în...
6 pești TOXICI, de evitat ☢️ Au foarte mult MERCUR
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu...
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
Cifrele României doboară Ungaria. Capitolul la care vecinii au fost ajunşi din urmă
Adevărul despre Visuri la Cheie. Ce se întâmplă, de fapt, în emisiunea de la Pro...
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Vestea dimineții despre Maia MORGENSTERN! Anunţ de ultimă oră despre marea actriţă a României
Oana Lis, diagnosticată cu o boală teribilă. „Mi s-a părut ceva ciudat și am mers...
Horoscop marți, 28 martie 2023. Zodia care are probleme cu banii