Von der Leyen pune la colț Polonia pentru „zonele libere de LGBTQI”. Ce plan are Comisia Europeană cu această minoritate. Va fi revoluție!

Redactor:
Marius Olaru
Von der Leyen pune la colț Polonia pentru „zonele libere de LGBTQI”. Ce plan are Comisia Europeană cu această minoritate. Va fi revoluție!
Von der Leyen pune la colț Polonia pentru „zonele libere de LGBTQI”. Ce plan are Comisia Europeană cu minoritățile sexuale. Va fi revoluție! / Sursa FOTO: https://upload.wikimedia.org

Război total între Polonia și Comisia Europeană din pricina așa-ziselor „zone libere de LGBTQI”, instaurate în țară de autoritățile de la Varșovia. În discursul despre starea națiunii, președintele C.E, Ursula von der Leyen, a vorbit despre „zone fără umanitate care nu îşi au locul în Europa”. Dar asta nu e tot!

Ursula von der Leyen intenționează să cimenteze drepturile minorităților sexuale printr-o serie de legi clare, aplicabile între granițele comunității europene. În acest caz, este de așteptat să pornească o adevărată revoluție în țările ultraconservatoare, precum Polonia.

„C.E. va întări drepturile persoanelor LGBTQI”

„Comisia va propune în curând o strategie pentru întărirea drepturilor persoanelor LGBTQI (persoane lesbiene, gay, bisexuale, trans, queer, intersex). Voi pleda pentru recunoaşterea reciprocă a relaţiilor familiale în UE: dacă eşti părinte într-o ţară, eşti părinte în toate ţările. A fi tu însuţi nu este o chestiune de ideologie. Este identitatea ta. Şi nimeni nu poate să ţi-o ia”, a declarat Ursula von der Leyen în primul său discurs privind starea națiunii, susţinut în Parlamentul European.

Referindu-se direct la Polonia, șefa C.E. a punctat: „Aş vrea să fiu foarte clară – «zonele libere de LGBTQI» sunt zone fără umanitate. Nu îşi au locul în Uniunea noastră!”.

Orașele poloneze nu mai primesc subvenții europene

În luna iulie, Uniunea Europeană a refuzat să acorde subvenţii pentru şase oraşe poloneze din cauză că acestea au adoptat rezoluţii privind „zone libere de orice ideologie LGBTQI”.

Luni, 14 septembrie, în timpul unei dezbateri în Parlamentul European, eurodeputaţii au atras atenţia asupra atingerilor aduse drepturilor persoanelor LGBTQI în Polonia, ţară catolică. Pierre Karleskind, din partea grupului Renew Europe, a făcut apel la Comisia Europeană „să nu se teamă să iniţieze proceduri de infringement, să impună amenzi, să taie subvenţii”. Și eurodeputata germană Terry Reintke (de la Verzi) a denunţat o „campanie prezidenţială ruşinoasă”, bazată pe homofobie şi transfobie.

Despre ce este vorba: înainte de scrutinul prezidenţial din iulie, conservatorii aflaţi la putere au folosit cu promptitudine o retorică anti-LGBTQI. Preşedintele Andrzej Duda, reales la conducerea Poloniei, a comparat „ideologia LGBTQI” cu un „neobolşevism”.

Loredana Groza, BEATA MANGĂ la ieșirea din club. S-a luat la trântă cu băutura și...
FOTO. Anna Lesko, fără lenjerie intimă pe sub rochie! Cum a apărut blonda pe stradă
Obiceiuri și tradiții de Acoperământul Maicii Domnului. Rugăciuni puternice de rostit azi
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Frauda la vot? Reacția tranșantă a Gabrielei Firea, dupa ce a văzut imaginile șocante
Scandal post-alegeri fără precedent în Capitală. Încăperea cu materiale electorale, desigilată la cererea preşedintelui Biroului...
Dominic Fritz: Circul doar cu bicicleta. Am carnet, dar nu mi-am luat mașină. Ce spune...
Mihaela Radulescu s-a „ramolit”! Diva de Monaco NU mai exista! Ce gafa a facut...
Eva Măruță a obtinut primul ei job! Fiica Andrei castiga cat altii intr-un an
Proiectul ȘOCANT la care chinezii au lucrat în mare SECRET în ultimele luni a ieșit...
Acoperământul Maicii Domnului. Ce nu e bine să faci, azi, sub nici o formă
Prima demisie de la Primăria Capitalei! Cine e directorul care câștiga lunar 25.466 de lei...
Papagali de la ZOO, despărțiți pentru că înjurau prea mult: „Când un papagal îți spune...
Veste șoc în România: Celebrul artist S-A SINUCIS. Cum a fost găsit
Sari peste răceală sezonul acesta! 7 alimente de consumat zilnic pentru a evita gripa
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide