BREAKING NEWS // Dovada clară că rotițele Justiției subterane sunt în cârdășie cu ”deontologii” din presă! Filmări nocturne uluitoare cu magistrații care au vrut să pună monopolul pe Parchete (VIDEO-BOMBĂ)

Publicat: 21/02/2020, 21:08
Actualizat: 21/02/2020, 22:03

GÂNDUL.RO a demascat zilele trecute planul subteran prin care magistrați din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au folosit de jurnaliști obedienți ca să acapareze conducerea marilor parchete. Practic, procurorul Horațiu Radu a orchestrat din umbră o campanie de presă denigratoare care îi avea drept ”ținte” pe Gabriela Scutea (numită, între timp, Procuror General), Crin Bologa (noul șef al DNA) și Georgiana Hossu (noua șefă a DIICOT).

Unul dintre episoadele investigației noastre (îl puteți reciti AICI) a scos la suprafață faptul că Horațiu Radu și ceilalți magistrați din ”tabăra” lui s-au folosit, ca de marionete, de anumiți jurnaliști, printre care și ”Alin Ionescu” de la G4media. În realitate, acesta este doar un pseudonim al jurnalistului de la TVR, Alex Costache.

Între timp, tentativa acestei ”tabere” de a pune monopol pe cele trei mari Parchete a eșuat, întrucât președintele Klaus Iohannis a avizat numirile în funcție ale celor trei procurori șefi. Postul ROMÂNIA TV a ”detonat” în această seară bomba. În urmă cu puține momente, a difuzat filmări nocturne de la un șpriț la care au luat parte Horațiu Radu, judecătorul Răzvan Păștilă (supranumit ”Îngerul vrăjitoarelor”) și jurnaliștii… Alex Costache (TVR) și Cosmin Savu (PRO TV). Ați citit bine! Horațiu Radu și Alex Costache, despre care GÂNDUL.RO scria că sunt în cârdășie și că propagă articole în presă împotriva Gabrielei Scutea și a celorlați doi magistrați: Bologa și Hossu.

După dezvăluirile noastre, Horațiu Radu ne declara că ”Țin să vă precizez că relația mea cu doamna procuror Gabriela Scutea este una foarte bună, de peste 10 ani, o respect, iar afirmațiile cuprinse în articol sunt speculații fără niciun fel de bază reală”. Practic, magistratul nega orice legătură cu jurnalistul Alex Costache, de departe cel mai vehement contestatar al Gabrielei Scutea (prin postările publice de pe FB sau articolele scrise pe G4media).

Șprițul conspirativ a avut loc în separeul unul local din București

Imaginile difuzate în această seară de ROMÂNIA TV lovesc însă ca un trăsnet afirmațiile lui Horațiu Radu. Magistratul CSM a fost filmat joi spre vineri noapte într-un club din București, la o masă cu Alex Costache, Cosmin Savu (un alt contestatar al Gabrielei Scutea) și judecătorul de la Ilfov, Răzvan Păștilă. Acum nu mai încape nicio îndoială că jurnaliști proclamați ca deontologi au acționat la comanda procurorului Radu – cel care se prezintă în fața apropiaților ca fiind adevăratul procuror general.

Imaginile de la RTV arată negru pe alb că paranghelia conspirativă a magistraților cu cei doi ”deontologi” de la TVR și PRO TV (care a avut loc într-un separeu) a fost udată din belșug cu zeci de sticle de bere pe durata a cinci ore. Șocante sunt discuțiile de la masă! Pe înregistrări, Alex Costache le zice magistraților prezenți: “Bă, măcar luai șpagă… le dădeai lu’ ăia despăgubiri de 30 milioane euro așa (…) să zică mersi că au scăpat… pârnaie!” De altfel, multe alte discuții s-au purtat la ureche de către cei prezenți la masă.

Materialul difuzat de ROMÂNIA TV demonstrează, așadar, că Horațiu Radu a jucat ”la dublu” cu Gabriela Scutea și că, pe de o parte (public), îi arăta prietenia, iar pe la spate acționa – prin jurnaliștii-săgeată – pentru decredibilizarea acesteia. Și n-au fost puțini jurnaliștii care au răspuns la ”comandă”. Postările agresive ale Sorinei Matei, Dan Tapalagă, Virgil Burlă, Cosmin Savu și, desigur, Alex Costache – împotriva numirilor recente, îi poziționează pe toți în ”tabăra” păpușarilor din Justiție. În timp ce acești ”deontologi” acuzau jocuri subterane, realitatea dovedește acum că tocmai ei făceau în fapt aceste lucruri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?