Cei doi tineri care îl acuză pe milionarul Bogdan Buta de agresiune sexuală au fost audiați / Ei au depus PLÂNGERE împotriva patronului Untold

Cei doi tineri care îl acuză pe milionarul Bogdan Buta de agresiune sexuală au fost audiați / Ei au depus PLÂNGERE împotriva patronului Untold
Acuzații extrem de grave: Patronul UNTOLD, milionarul Bogdan Buta, ar fi abuzat sexual doi băieți minori
Publicat: 30/01/2024, 15:09
Actualizat: 30/01/2024, 16:43

Cei doi tineri care îl acuză pe milionarul Bogdan Buta de agresiune sexuală au fost audiați de organele de cercetare penală din Cluj. Ei au depus plângere împotriva patronului Untold.

GÂNDUL a relatat pe larg despre acuzațiile care i se aduc lui Bogdan Buta AICI…

UPDATE ora 16:30 Procurorii au schimbat încadrarea juridică în infracțiunea de act sexual cu un minor

Anchetatorii au anunțat marți după amiaza că au schimbat încadrarea juridică a faptelor din dosarul penal deschis in rem cu privire la acuzațiile aduse împotriva lui Bogdan Buta. Astfel, în prezent cercetările vizează infracțiunea de act sexual cu un minor.

„La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la aspectele reclamate în spațiul public, privind săvârșirea unor fapte de agresiune sexuală.

Azi, 30 ianuarie a.c., ca urmare a cercetărilor s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de agresiune sexuală în infracțiunea de act sexual cu un minor.

În cauză se administrează probatoriul pentru a se stabili întreaga situație de fapt.

Cu privire la modul de sesizare, arătăm că la acest moment cercetările se efectuează ca urmare a sesizării din oficiu a polițiștilor de investigații criminale.
Activitățile sunt coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, iar în baza cadrului procesual existent sunt desfășurate activități de cercetare penală in rem.

Au fost audiate două dintre persoanele implicate, în vârstă de 18 și 19 ani din municipiile Cluj-Napoca și Iași, urmând a fi realizate toate audierile, respectiv activitățile procedurale necesare pentru soluționarea cauzei. Facem mențiunea că în cadrul audierilor nu au fost formulate plângeri penale referitoare la infracțiuni contra libertății și integrității sexuale.”, se arată în comunicatul transmis marți

Știrea inițială. Surse din cadrul anchetei au spus, pentru GÂNDUL, că toate persoanele despre care s-a făcut vorbire în presa au fost identificate și audiate în acest caz în care planează acuzații extrem de grave asupra lui Bogdan Buta.

Presupusele victime ale patronului Untold au depus plângere împotriva lui Bogdan Buta, în cursul zilei de luni”

Poliția s-a autosesizat și a deschis dosar penal in rem pentru agresiune sexuală pe numele patronului UNTOLD, milionarul Bogdan Buta

Poliția s-a autosesizat și a deschis un dosar penal in rem cu privire la infracțiunea de agresiune sexuală, după ce patronul festivalului Untold, Bogdan Buta, a fost acuzat că ar fi abuzat sexual doi băieți minori, în vârstă de 15, respectiv 16 ani.

Potrivit surselor GÂNDUL, ancheta va fi desfășurată sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj.

Informația a fost confirmată și de un anunț al polițiștilor clujeni.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, referitoare la faptul că una dintre persoanele implicate în organizarea festivalului Untold ar fi agresat sexual, în anul 2021 doi minori, Compartimentul Relații Publice este abilitat să precizeze următoarele:

Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au demarat în cursul zilei de azi, 29 ianuarie a.c., cercetări din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 219 din Codul penal aflat în vigoare la momentul la care fapta prezentată în spațiul public ar fi fost comisă.

Precizăm faptul că până în prezent, la nivelul inspectoratului nu au fost primite sesizări sau plângeri penale care să vizeze informațiile expuse în cursul acestei zile în spațiul public.

Polițiștii de investigații criminale vor desfășura toate activităţile care se impun în vederea clarificării acestui caz și punerii în aplicare a măsurilor legale în consecință”, conform unui comunicat al Poliției Cluj.

Milionarul Bogdan Buta: Totul e un scenariu SF, rezultat al unor minți bolnave

Milionarul Bogdan Buta, patronul Untold, a reacționat, luni seara, după ce a fost acuzat că a agresat sexual doi minori. El spune că totul este „un scenariu SF, rezultat al unor minți bolnave și al unor șantajiști”.

„Adevărul este următorul și foarte simplu. Scenariul SF complotat și prezentat în material este doar rezultatul unor minți bolnave, a unor șantajiști și infractori de cea mai joasă speță. Dacă cineva vrea să se coboare la nivelul acestei mizerii este alegerea fiecăruia.

Eu nu voi coborî în această mocirlă, ci voi alege calea justiției ca singura formă de interacțiune cu acești infractori.

Nu va mai exista nicio altă poziție sau interacțiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale”, a declarat Bogdan Buta, conform unui comunicat transmis de reprezentanții UNTOLD.

Vă recomandăm să citiți și:

Deputatul Emanuel Ungureanu: Patronul Untold trebuie ARESTAT urgent! Ce a făcut este o faptă penală de o gravitate extremă

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce s-a întâmplat după ce oamenii de știință au declanșat mini-cutremure în laborator