EXCLUSIV | Detalii-bombă în cazul italianului găsit carbonizat lângă București: După ce l-au ucis, măcelarii l-au tranșat cu sânge rece. Filmul crimei

EXCLUSIV | Detalii-bombă în cazul italianului găsit carbonizat lângă București: După ce l-au ucis, măcelarii l-au tranșat cu sânge rece. Filmul crimei
Publicat: 11/05/2022, 08:46
Actualizat: 11/05/2022, 13:58

Detalii-bombă ies la iveală în cazul italianului găsit carbonizat la Măgurele, lângă București. Surse apropiate anchetei au povestit, în exclusivitate pentru GÂNDUL, cum s-au derulat ultimele clipe din viața lui Mauro Donato Gadda. Imediat după crimă, măcelarii l-au tăiat în două, cu sânge rece.

Anchetatorii au reușit să pună cap la cap mai multe piese de puzzle din crima care a șocat zilele acestea România. Conform datelor preliminare, Mauro Donato Gadda ar fi avut o relație cu o femeie din București, Carmeluța. Aceasta, însă, era căsătorită și avea și doi copii. Aflând de relația cu italianul, soțul ei, Valentin, i-a cerut să încheie aventura.

Carmeluța a încercat să rupă relația cu Mauro, dar acesta era extrem de insistent și nu voia să renunțe chiar așa ușor la ea.

L-au tăiat în două, pentru că era prea greu de transportat

Într-o seară, italianul a fost sunat de Carmeluța care i-a dat întâlnire în casa din Aleea Livezilor, din București, acolo unde ei s-au văzut de mai multe ori. Mauro nu avea de unde să știe că începe numărătoarea inversă a orelor din viața lui. Ajuns în acea locație, el nu a avut parte de o seară romantică, ci a fost omorât.

După ce l-au ucis, cei doi soți și-au dat seama că nu îl pot duce la mașină, pentru a-l transporta cât mai departe de locul crimei. Acela a fost momentul în care au decis să îl taie în două, în jurul brâului.

Ulterior, l-au urcat în portbagajul mașinii cu care venise și l-au dus pe un câmp din localitatea Măgurele, unde i-au dat foc.

S-au întors acasă, în Ferentari, moment surprins camerele de supraveghere, și și-au văzut mai departe de viață, asta până când oamenii legii le-au bătut la ușă.

Aleea Livezilor, din cartierul Ferentari, este o zonă rău-famată din București, unde se află multe persoane certate cu legea. De altfel, din aceeași zonă provin și ucigașei Sabinei, tânăra ucisă și incendiată într-o valiză (Detalii despre această crimă șocantă aici…).

Carmeluța a cerut ordin de protecție. L-a acuzat pe Valentin de violență conjugală

Conform informațiilor de pe portalul instanțelor, Carmeluța a cerut, în 2019 și în 2020, ordine de protecție împotriva lui Valentin. Judecătorii au decis atunci că el trebuie să stea departe de soția lui.

În 2019, într-o altă cauză aflată pe rolul instanțelor, Valentin a fost judecat pentru violență în familie după ce și-ar fi agresat cei doi copii, dar magistrații au decis încetarea procesului penal pentru această faptă. Atunci, însă, el a fost condamnat la 1 an și jumătate de închisoare cu suspendare pentru ultraj.

Afaceristul italian ar fi avut relații cu mai multe femei

Mauro Donato Gadda, în vârstă de 64 de ani, născut la Busto Garolfo, o comună de lângă Milano, despre care GÂNDUL a aflat că avea legături strânse cu persoane importante din mediul de afaceri românesc. Din cercetări a reieșit că acesta obișnuia să aibă relații de scurtă durată cu femei mai tinere, dintre care unele practicau prostituția.

Stabilit în România de mai bine de 10 ani, acesta ar fi dezvoltat o afacere cu pompe și filtre de apă, prin intermediul unei societăți comerciale cu sediul social în București, Sector 5, în care era asociat cu alte trei persoane.

Doi dintre foștii asociați ai lui Mauro Donato Gadda, soț și soție, sunt persoane cunoscute în mediul de afaceri românesc. La rândul său, cetățeanul italian ar fi avut o situație financiară foarte bună. Acesta ar fi deținut mai multe autoturisme, o barcă pe care o folosea la pescuit și o vilă într-un cartier rezidențial din localitatea Mihăilești, județul Giurgiu.

Pasionat de pescuit și de călărie, italianul de 64 de ani ar fi avut, spun sursele GÂNDUL, o pasiune secretă pentru femei. Gadda ar fi avut relații scurte cu mai multe tinere, iar despre unele dintre ele există bănuiala că ar fi practicat prostituția.

Au fost audiate mai multe persoane, între care menajera și cei doi suspecți de crimă.

Menajera, o femeie în vârstă, ar fi oferit însă detalii despre viața personală a victimei. Fosta angajată ar fi mărturisit că italianul avea o iubită care locuiește în București, dar și faptul că, în lipsa femeii, acesta aducea acasă diferite tinere.

Tot despre Mauro Donato Gadda s-ar fi aflat că circula cu o Dacia Logan MCV de culoare albă, adică la fel cu cea în care a fost ars. În plus, omul de afaceri ar fi avut mai mulți prieteni la Măgurele.

Mașina Dacia Logan în care a fost ars nu avea plăcuțe de înmatriculare, drept care mașina a fost identificată după seria de pe șasiu, care, prin construcție, nu poate fi distrusă prin ardere.

Așa s-a aflat că autoturismul respectiv este înmatriculat în Italia din anul 2017 și aparține unei firme de închirieri auto. În același timp, s-a luat legătura și cu autoritățile din Italia. De altfel, colaborarea cu polițiștii italieni este obligatorie, în condițiile în care, pentru identificarea oficială a cadavrului, este nevoie de analiza ADN.

Ori, cu toate că s-a recoltat material genetic de la bărbatul decedat, este nevoie de identificarea unei rude cât mai apropiate pentru a putea fi comparat, iar pentru acest lucru anchetatorii ilfoveni au nevoie de sprijin din partea colegilor italieni.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului