Judecătoare din Cluj, la un pas să fie violată de fostul soț. Femeia a claxonat timp de 20 de minute pentru a alerta vecinii

Judecătoare din Cluj, la un pas să fie violată de fostul soț. Femeia a claxonat timp de 20 de minute pentru a alerta vecinii
Foto - ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 17/05/2022, 14:44

Caz incredibil în Cluj. O judecătoare a fost la un pas să fie violată de fostul soț. Pentru a scăpa, ea s-a ascuns în mașină și a claxonat timp de 20 de minute pentru a atrage atenția vecinilor.

Judecătoarea din Cluj a fost căsătorită cu individul timp de cinci ani, dar în 2021 a pus capăt relației. Imediat după divorț cei doi au mai locuit o vreme împreună, dar, din cauză că el avea probleme cu alcoolul, după câteva luni, ea i-a cerut să părăsească locuința.

Ulterior, după un an de la aceste evenimente, el a vizitat-o și a început să îi facă avansuri. Confruntându-se cu refuzul femeii, fostul soț a încercat să o dezbrace cu forța și să o violeze.

A reușit să scape din mâinile lui și a fugit în mașina pe care o avea parcată lângă bloc. El a urmărit-o până la autoturism, iar femeia a reușit să scape de el cu ajutorul unui aparat cu electroșocuri, pe care îl avea în vehicul. Pentru că a plecat fără telefon, ea nu a putut să ia legătura cu nimeni, așa că a început să apese pe claxonul mașinii. Timp de 20 de minute, judecătoarea a apăsat pe acesta pentru a atrage atenția că este în pericol, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

Sursă FOTO: Shutterstock – caracter ilustrativ

Ajutată de doi vecini

În cele din urmă, doi vecini și-au dat seama că ceva este în neregulă și au mers către mașină. Atunci, femeia a fugit la ei, însoțindu-i până în locuința lor. Nu a scăpat nici așa de fostul soț care voia cu orice preț să ajungă la ea. A ajuns la casa vecinilor și a început să le bată în ușă, amenințându-i că va depune o plângere pentru sechestrare.

Acela a fost momentul în care femeia a cerut ajutorul oamenilor legii. În ciuda intervenției polițiștilor, ei i-a fost teamă să se mai întoarcă acasă, apelând la ajutorul unei prietene pentru a locui la ea pentru câteva zile. În după-amiaza de 2 mai, judecătoarea a trecut pe la locuința sa, fiind însoțită de prietena la care locuia.

A observat că autoturismului fostului soț se afla în fața casei, astfel că nu a mai coborât. A doua zi a trecut din nou prin fața imobilului și când a văzut că mașina fostului soț este tot acolo i-a trimis un e-mail în care i-a cerut să părăsească locuința. Acesta a refuzat, răspunzându-i amenințător: „Te … în gură când aflu unde locuiești”. Speriată, femeia a anunțat poliția, conform sursei citate anterior.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru că a încălcat ordinul de protecție emis pe numele lui.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult