„Prințesa digitală” Ana Morodan a fost trimisă în JUDECATĂ. Ea este, în continuare, sub control judiciar

Publicat: 21/07/2023, 13:18
Actualizat: 21/07/2023, 13:45

„Contesa digitală”, Ana Morodan, a fost trimisă în judecată de procurorii din cadrul Parchetului Judecătoriei Sector 1, au spus surse judiciare pentru GÂNDUL.

Morodan a fost trimisă în judecată în dosarul în care, în urmă cu patru luni, a fost prinsă drogată la volan de două ori în aceeași zi, de polițiștii bucureșteni ai Brigăzii Rutiere.

Până acum a fost cercetată sub control judiciar, iar acum va fi trimisă în judecată, tot sub măsura controlului judiciar. Pe data de 24 iulie, magistrații vor decide dacă mențin această măsură restrictivă în cazul Anei Morodan.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1, pe data de 19 iulie. La primul termen, judecătoarea căreia i-a fost repartizat cazul, Valentina Dinu, a făcut o cerere de abținere. Aceasta a fost, însă, respinsă definitiv.

Dosarul are ca obiect „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Procurori: „Este tot responsabilitatea pacientului să-și administreze tratamentul în doza recomandată de către medicul curant psihiatru”

Parchetul a transmis mai multe precizări cu privire la depistarea Anei Morodan sub influența substanțelor psiho-active.

„Este responsabilitatea oricărui deținător de permis auto, cu atât mai mult cu cât are și calitatea de pacient, să-și administreze tratamentul ce conține substanțe psiho-active într-un anumit interval temporal, astfel încât să nu afecteze siguranța circulației pe drumurile publice.

Pentru că alprazolamul, substanța psiho-activă regăsită în produsul biologic recoltat de la persoana cercetată (Ana Morodan – n.red.), este un sedativ, este hipnotic, este miorelaxant și afectează, deopotrivă, vigilența și capacitatea persoanei de a se orienta în timp și spațiu, este tot responsabilitatea pacientului să-și administreze tratamentul în doza recomandată de către medicul curant psihiatru”.

Ținută în arest după ce s-a urcat drogată la volan

Cu aproape două luni înainte să fie executată silit, în data de 28 martie, Ana Maria Morodan a fost în centrul unui scandal uriaș, după ce a fost prinsă drogată la volan de două ori în aceeași zi, de polițiștii bucureșteni ai Brigăzii Rutiere.

Prima dată, „Contesa digitală” a refuzat să oprească la semnalul polițistului și chiar a provocat o tamponare. Mai mult, șoferița a refuzat inclusiv să dea probe de sânge la Institutul Național de Medicină Legală (INML).

Rămasă fără permis, după ce aparatul Drug Test a indicat faptul că se află sub influența stupefiantelor, aceasta a fost prinsă din nou. De această dată, Ana Morodan a oprit, a prezentat actele, a fost de acord să meargă la INML, însă, după toate acestea, a fost reținută pentru 24 de ore, petrecându-și noaptea în Arestul Central al Poliției Capitalei.

Ana Morodan, supranumită „prințesa digitală”

Ana Morodan, executată silit după ce nu și-a plătit întreținerea. „Contesa digitală” nu și-ar fi achitat utilitățile cu lunile

Influencerița Ana Morodan a fost executată silit, după ce nu și-a plătit întreținerea luni la rând. Vedeta locuiește într-un apartament de lux, situat într-un complex rezidențial din Voluntari.

Originară din Arad, Ana Maria Morodan și-a câștigat celebritatea prin intermediul platformelor de socializare. Supranumită „Contesa digitală”, femeia s-a mutat la București, unde, după ce a și-a construit o imagine inspirată din viața adevăratelor vedete occidentale, a ajuns să fie invitată la unele emisiuni de radio și televiziune, iar activitățile sale în mediul online au devenit suficient de rentabile pentru a-și permite achiziționarea unui apartament de lux, într-un complex rezidențial din Voluntari.

După ce, la data de 14 iulie 2021, a semnat actele de vânzare-cumpărare, „Contesa digitală” s-a angajat, prin contract, să achite o taxă de administrare, dar și contravaloarea utilităților către dezvoltatorul imobiliar, până la înființarea unei asociații de proprietari care să gestioneze, pe mai departe, aceste probleme.

Conform magistraților, influencerița nu a plătit întreținerea și sumele datorate pentru administrare timp de trei luni la rând, în perioada 1 ianuarie -31 martie 2022, perioadă în care a acumulat restanțe în valoare de 2.063,79 lei și penalități de întârziere în cuantum de 472,71 lei.

Ca urmare, după mai multe amânări, instanța Judecătoriei Buftea a decis, în 12 mai, s-o oblige pe Ana Morodan să-și achite datoriile.

„Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2063,79 lei, reprezentând debit restant, la care se adaugă penalități de întârziere în cuantum de 0,1 la sută pe zi, calculate de la data de 28.10.2022 și până la achitarea integrală a debitului. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli de judecată”, a hotărât instanța.

Deși decizia din 12 mai nu a fost una definitivă, Ana Morodan nu a atacat sentința și nici nu s-ar fi prezentat la vreun termen.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Cum vede drumul un șofer beat sau drogat. Experimentul care arată ce înseamnă să conduci după ce ai consumat substanțe stupefiante

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata