Britanicul care i-a cerut unui spaniol să-i taie bărbăția și să filmeze totul s-a întors acasă. Deși victima nu va depune plângere, chirurgul de ocazie va ajunge la închisoare

Redactor:
Silviu Bănilă
Britanicul care i-a cerut unui spaniol să-i taie bărbăția și să filmeze totul s-a întors acasă. Deși victima nu va depune plângere, chirurgul de ocazie va ajunge la închisoare
Un englez care i-a cerut colegului său de apartament să-i taie penisul, pentru a filma intervenția și a distribui imaginile online, a fost externat dintr-un spital spaniol și a revenit în Marea Britanie.

Profesorul de 33 de ani a declarat că nu va depune plângere și nu va cere despăgubiri. Acesta a luat avionul din Zaragoza pentru a ajunge acasă, în Marea Britanie, după ce a fost spitalizat pentru incidentul bizar, scrie dailymail.co.uk.

Potrivit presei locale, bărbatul i-a oferit unui spaniol – care este reținut pentru fapta bizară – suma de 170 de lire sterline, în schimbul amputării organului genital.

De asemenea, acesta i-a mai promis „doctorului” bani în plus, dacă imaginile se vor viraliza – între 2.165 – 4.325 lire sterline, în funcție de numărul de vizualizări.

Imaginile oribile ar fi fost șterse de pe internet, deși unii utilizatori susțin că le-au văzut.

Cei doi bărbați au băut patru sticle de vin alb și au luat valium, pentru a-și face curaj în vederea tăierii penisului profesorului britanic.

Poliția a găsit organul genital al dascălului într-o pungă și medicii au reușit să-l reatașeze în data de 8 martie, după ce victima a fost găsită inconștientă și plină de sânge pe o stradă de lângă casa sa.

Nu se știe încă dacă reimplantarea penisului a avut succes. Polițiștii au crezut inițial că profesorul englez s-a automutilat și nu au căutat un alt suspect în incidentul bizar.

Cazul a luat o turnură nouă după ce colegul spaniol de apartament a fost arestat, în 14 martie. Un ziar local a scris că dascălul britanic a apelat la o aplicație de socializare pentru a găsit o persoană care să-l filmeze în timp ce își taie penisul.

Spaniolul de 29 de ani, Aaron B.M., este reținut pentru agresiune deosebit de gravă și ar putea ajunge după gratii, indiferent de voia victimei.

Acesta a rămas în închisoare, după ce a apărut în fața instanței, în data de 15 martie. Individul va fi oricum făcut responsabil pentru faptă, chiar dacă totul s-a petrecut cu acordul victimei.

În cazul în care va fi găsit vinovat, spaniolul va sta trei ani și jumătate la închisoare. 

 

Inchide