Broadway se pregătește pentru magie. Autorii ultimului „Harry Potter, negocieri exclusive cu liderul mondial al teatrului live

Broadway se pregătește pentru magie. Autorii ultimului „Harry Potter, negocieri exclusive cu liderul mondial al teatrului live
Publicat: 04/12/2016, 16:25

Grupul plănuiește să cheltuiască milioane de dolari pentru a pregăti clădirea Teatrului să primească un astfel de spectacol, au declarat producătorii piesei, citați de money.cnn.com. Renovarea ar urma să aducă numărul de locuri din sală de la 1900 la 1500 pentru a construi „un cadru mai intim al reprezentației”.

„Prin planurile Ambassador, ‘Harry Potter și copilul blestemat’ va beneficia de un context suficient de intim pentru o dramă și, în același timp, destul de mare pentru ca noi să ne putem respecta angajamentul de a oferi spectatorilor acces la reprezentație la bilete cu prețuri destul de reduse”, au transmis Sonia Friedman și Colin Callender printr-o declarație de presă.

Aceștia nu au precizat, însă, când va fi premiera spectacolului, iar Ambassador Theater Group nu a răspuns imediat la solicitarea de a comenta evenimentul. Lyric Theater este în prezent gazda musicalului ‘Paramour’ al Cirque du Soleil care va rula până în aprilie 2017. „Partenerii noștri de la Ambassador Theater Group și proprietarii Lyric Theater au ales să facă renovări în clădirea teatrului. Noi ne adaptăm planurilor lor”, au transmis cei de la Cirque du Soleil printr-o postare de Facebook.

Autoarea seriei „Harry Potter”, J.K. Rowling, s-a declarat și ea încântată de planurile de a-l aduce pe celebrul vrăjitor pe marile scene.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase