• Publicat:
Magazin

Cauza decesului Cristinei Țopescu. Jurnalista avea probleme cu inima. Ce spun medicii legiști care au efectuat necropsia

Cauza decesului Cristinei Țopescu. Jurnalista avea probleme cu inima. Ce spun medicii legiști care au efectuat necropsia
Încep să apară primele concluzii în cazul morții Cristinei Țopescu. Necropsia efectuată la Serviciul de Medicină Legală Ilfov arată problemele cu inima pe care le avea jurnalista.

Primele concluzii trase de medicii legiști vorbesc despre faptul că regretata Cristina Țopescu avea inima mai grasă decât în mod normal. Asta îi putea cauza tulburări cardiace și putea produce chiar și un infarct, afirmă specialiștii. Disecția inimii a durat mai bine de două ceasuri, iar medicii legiști au analizat la nivel microscopic cordul Cristinei. Examinarea a arătat că între mușchii inimii se instalase un strat de grăsime, responsabil pentru declanșarea unor anomalii din punct de vedere al activității cardiace.

„Necropsia pe cord a evidențiat o inimă ceva mai grasă decât este normal să fie. Grăsimea depusă între mușchii inimii ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct miocardic. Au fost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, sperăm, să ne dea mai multe răspunsuri în ceea ce privește cauza morții ei, despre care credem că a fost un infarct”, au precizat surse medicale.

Polițiștii au filmat necropsia inimii

În cele peste două ore cât a durat necropsia inimii, polițiști de la IPJ Ilfov au fost prezenți în sală și au filmat întreaga intervenție a medicilor. Inclusiv momentul în care cordul a fost reintrodus în corpul ziaristei apare pe filmarea oamenilor legii!

Doar după ce s-a efectuat necpropsia familia Cristinei Țopescu a primit trupul neînsuflețit al vedetei. Jurnalista urmează a fi incinerată joi, la Crematoriul Uman Vitan Bârzești.

Inchide