Ce-ți rezervă astrele. HOROSCOP COMPLET 2014, de la DRAGOSTE LA BANI

Ce-ți rezervă astrele. HOROSCOP COMPLET 2014, de la DRAGOSTE LA BANI
Publicat: 26/12/2013, 10:32
Actualizat: 21/10/2014, 19:12

Horoscop complet 2014, de la dragoste la carieră. Ce te așteaptă în fiecare lună a anului viitor, potrivit fabuloase.ro.

HOROSCOP BERBEC 2014

HOROSCOP BERBEC 2014 DRAGOSTE – 2014 va fi un an al iubirii pentru nativii din Berbec. Planeta Saturn va rămâne în Casa Amorului până pe 23 decembrie 2014 și te va face să fii mai serioasă pe plan amoros. Vei dori să ai o relație serioasă cu cineva, nu doar aventuri trecătoare.

Și Jupiter va intra în sectorul tău al iubirii, pe 16 iulie, și te va ajuta să-ți găsești mai ușor un partener pe placul tău. Dacă ai deja un partener, relațiile dintre tine și iubitul tău se vor îmbunătăți și vor deveni mai afectuoase.

Marte, planeta care îți guvernează zodia, se va afla în prima jumătate a anului în Balanță, zodie care se află în Casa Relațiilor. Asta îți va oferi mai multă energie pentru a investi în relația ta. Cu toate astea, Marte va fi regrograd în acest sector între 1 martie și 19 martie, ceea ce va putea duce la unele certuri cu partenerul și membrii familiei. Marte va rămâne în Casa Relațiilor până pe 25 iulie.

În octombrie, Mercur va deveni retrograd în sectorul pasiunii, apoi, după zece zile, va intra în Casa Relațiilor. S-ar putea ca unii parteneri mai vechi să revină în viața ta. Venus va fi în zodia ta între 2 și 28 mai, fapt care te va face să fii mai înclinată spre romantism.

HOROSCOP BERBEC 2014 CARIERĂ – Din păcate, anul 2014 nu va începe favorabil pentru tine pe plan profesional, pentru că Venus regrograd va fi în Casa Carierei până pe 31 ianuarie. Îți va fi dificil să convingi alte persoane, să faci compromisuri și să ai relații bune cu colegii de muncă. Din acest motiv, vei fi mai puțin atrasă de munca pe care o faci.

Pluto va rămâne în Sectorul Carierei pe tot parcursul anului, astfel încât te așteaptă schimbări majore pe plan profesional. Cea mai bună perioadă pentru tine din punct de vedere al carierei va fi între 26 octombrie și 4 decembrie, când Marte se va afla în sectorul tău al carierei. Vei avea energia necesară pentru a-ți atinge scopurile, însă ai grijă să nu îi strivești pe ceilalți pe parcurs.

O eclipsă solară se va produce în Casa Banilor pe 29 aprilie. Este posibil să te apuci atunci de un plan care îți va mări veniturile.

HOROSCOP BERBEC 2014 GENERAL – Jupiter va fi în Casa Familiei încă de la începutul anului 2014 și va rămâne aici până pe 16 iulie. Îți vei înfrumuseța casa în această perioadă, fie că vei alege să renovezi, redecorezi sau pur și simplu să mai arunci din lucrurile inutile. Îți vei întări relațiile cu membrii familiei.

Pluto va rămâne în zodia Capricorn pe tot parcursul anului, fapt care va avea un impact puternic asupra nativilor din Berbec născuți între 29 martie și 5 aprilie. Dacă este și cazul tău, fii pregătită să faci față unor lupte pentru putere și control.

Uranus va rămâne în zodia ta pe tot parcursul anului, ceea ce îți va stimula capacitatea de introspecție și îți va aduce schimbări majore în viață.

HOROSCOP TAUR 2014

HOROSCOP TAUR 2014 DRAGOSTE – Saturn va rămâne în Casa Relațiilor până pe 23 decembrie 2014, așa că vei continua să te preocupi pe parcursul anului de relațiile pe care le ai cu ceilalți. Îți dorești devotament din partea familiei, prietenilor, colegilor de muncă și partenerului tău și nu poți accepta atitudini neserioase și superficiale.

Dacă te afli într-o relație, vei continua să o analizezi într-un mod realist și să încerci să rezolvi potențialele probleme care există între tine și partenerul tău. Este posibil chiar să te desparți de el, însă asta face parte din evoluția ta. Dacă ești singură, vei deveni interesată să ieși la întâlniri și vei căuta pe cineva cu care să-ți construiești o relație serioasă pe termen lung.

Mercur va fi retrograd în Casa Relațiilor între 4 și 10 octombrie, astfel că este posibil să apară unele divergențe pe plan amoros sau să reapară în viața ta un fost iubit. Eclipsa solară de pe 23 octombrie se va produce în Casa Relațiilor, iar asta va îți va stimula relația deja existentă sau va crea premize favorabile pentru nașterea unei noi. Venus, planeta care îți guvernează existența, va fi în zodia ta între 28 mai și 23 iunie, iar asta va aduce o infuzie de romantism în viața ta.

HOROSCOP TAUR 2014 CARIERĂ – 2014 va aduce unele probleme în viața ta profesională. Cu toate astea, Marte va fi în Casa Profesiei până pe 25 iulie, ceea ce îți va da energia necesară să-ți îndeplinești sarcinile. Este posibil să fii mai ocupată pe planul carierei decât în anii precedenți, ceea ce îți va crea o stare de oboseală.

Problemele vor apărea în perioada în care Marte va deveni retrograd în Casa Profesiei, între 1 și 19 martie. Te vei simți sleită de energie și lipsită de motivație. Acordă-ți suficient timp pentru relaxare pentru ca să te reumpli de energie și determinare.

Mercur va deveni retrograd pentru prima oară pe parcursul anului între 12 și 28 februarie, tot în Casa Profesiei. Vei întâmpina mai multe obstacole pentru a-ți atinge obiectivele. Între 17 iunie și 1 iulie, Mercur va fi retrograd în Casa Banilor, așa că este posibil să întâmpini o dificultate financiară neașteptată. Între 10 și 25 octombrie, Mercur va fi retrograd din nou în Casa Profesiei, așa că este posibil să te simți copleșită de volumul mare de muncă, să ai certuri cu colegii sau să trebuiască să refaci de la zero unele proiecte.

De asemenea, este posibil ca pe parcursul anului 2014 să te întorci la o slujbă la care ai renunțat în trecut.

HOROSCOP TAUR 2014 GENERAL – Venus, guvernatorul zodiei tale, va fi retrograd la începutul anului. E momentul prielnic pentru a relua un proiect abandonat. Dacă ești studentă, s-ar putea să-ți fie greu să găsești energia necesară pentru a te ocupa serios de școală.

Marte va fi în Casa Sănătăți pentru cea mai mare parte din anul 2014, așa că vei pune mai mult accent pe starea ta de sănătate, fie din cauza unei mici afecțiuni care te va determina să faci asta, fie datorită faptului că vei decide pur și simplu să ai mai multă grijă de tine.

O eclipsă solară se va produce în zodia ta pe 29 aprilie și este posibil să începi noi proiecte în lunile care urmează. Vei fi mai deschisă spre unele schimbări din viața ta. Luna plină care se va produce în zodia ta pe 6 noiembrie te va face să fii mai sensibilă și mai emotivă decât de obicei. Este posibil ca în această perioadă să fii răsplătită pentru eforturile tale.

HOROSCOP GEMENI 2014

HOROSCOP GEMENI 2014 DRAGOSTE – Chiar de la începutul anului, Venus, planeta iubirii va fi retrogradă în Casa Relațiilor și Parteneriatelor. Vei simți că nu ai legăturile emoționale și fizice de care ai nevoie și vei simți dorința să te apropii de cineva.

Marte va sta în prima jumătate a anului în Casa Iubirii, ceea ce va amplifica dorința ta de a avea parte de iubire în viața ta. Marte va fi retrograd în perioada 1 martie – 19 mai, iar în acest interval este posibil să apară probleme în relația ta. Dacă ești singură, este posibil să începi o relație aflată sub semnul conflictului. Și Mercur va deveni retrograd între 10 și 25 octombrie, astfel că vei avea dificultăți în a te înțelege cu partenerul tău. Cu atâtea mișcări retrograde, este posibilă ca un fost iubit să revină în viața ta pe parcursul anului acesta.

HOROSCOP GEMENI 2014 CARIERĂ – Vei avea parte de un an interesant din punct de vedere financiar. Jupiter va rămâne în Casa Banilor până pe 16 iulie, așa că există mari șanse să reușești să-ți înmulțești veniturile. Saturn va rămâne în Casa Carierei până pe 23 decembrie, așa că unele probleme pe care le-ai avut la muncă vor începe să dispară treptat. Neptun va rămâne și el în Casa Carierei pe tot parcursul anului, așa că vei avea probleme în a-ți stabili scopuri precise. Trebuie să te concentrezi mai mult dacă vrei ca visurile să devină realitate!

Mercur este planeta ca îți guvernează zodia, iar între 6 și 12 va deveni retrograd în Casa Carierei. Nu este un lucru bun, pentru că s-ar putea să te confrunți cu dificultăți la muncă și să-i lași cuiva important o impresie proastă. Între 7 și 17 iunie, Mercur va fi retrograd în Casa Banilor, așa că s-ar putea să ai parte de o cheltuială neașteptată. Între 4 și 10 octombrie, Mercur va deveni din nou retrograd în Casa Carierei. Cu atâtea mișcări retrograde, este posibil să te întorci la un fost loc ce muncă sau să reiei un proiect profesional pe care îl credeai încheiat.

HOROSCOP GEMENI 2014 GENERAL – Vei avea dificultăți în a-ți urmări scopurile stabilite. Trebuie să ai răbdare cu tine însăți și să nu iei decizii importante între 17 iunie și 1 iulie, când Mercur va fi retrograd în Casa Sinelui.

Va fi un an în care îți va fi dificil să vezi lucrurile așa cum sunt ele în realitate. Vei prefera să te retragi în fanteziile tale și să ignori detaliile evidente. De cealaltă parte, și alte persoane vor avea probleme în a te percepe așa cum ești tu cu adevărat.

HOROSCOP RAC 2014

HOROSCOP RAC 2014 DRAGOSTE – Saturn rămâne în Casa Dragostei până pe 23 decembrie, ceea ce te va determina să te axezi foarte mult pe iubire. Nu dorești să te aventurezi într-o relație cu oricine, ci căuți pe cineva care să fie cu adevărat implicat. Dacă ești deja într-o relație, vei lua lucrurile și mai în serios, fie că ceri mai mult din partea partenerului sau ți se va cere mai mult din partea lui. Pluto va rămâne și el pentru tot anul în area relațiiilor și veti continua să te schimbi de-a lungul relatiilor și să fii atrasă de oamenii care reprezintă o provocare.

Vei începe anul cu Venus părăsind Casa Dragostei și e posibil să fii mai puțin înțelegătore față de cei apropiați. E posibil să ai mici neînțelegeri cu partenerul de viață și să simți că s-a pierdut din romantism. Dacă ești singură e probabil să crezi că nimeni nu te vrea. Pe de altă parte s-ar putea să asiști la întoarcerea unei persoane cu care ai avut o relație în trecut.

Mercur va părăsi zona pasiunii și a intimității între 12- 28 februarie ceea ce te-ar putea face să simți că nu comunici cu ceilalți cât ar trebui. De asemenea s-ar putea ca în viața ta să reapară un fost iubit. Mercur va părăsi Casa Dragostei între 4- 10 octombrie, fiind posibile certuri sau neînțelegeri cu persoanele iubite.

Marte va guverna Casa Dragostei între 25 iulie și 13 septembrie si vei avea parte de cât de mai multă dragoste. Pe parcursul întregului an, la capitolul dragoste, vei experimenta suișuri și coborâșuri, existând șanse mari ca o persoană din trecut să revină în viața ta, chiar fară să iți dorești asta.

HOROSCOP RAC 2014 CARIERĂ – În carieră vei experimenta un urcuș fulminant pe parcursul întregului an. Uranus rămâne în Casa Norocului tot anul și vei avea parte de schimbări rapide în carieră, dorind să încerci lucruri noi și să fii atrasă de munca pe care o practici. Toate acestea te vor scoate din zona ta de confort. Jupiter va guverna Casa Banilor începând cu 16 iulie, ceea ce va aduce un moment favorabil de creștere a finanțelor și vei avea mai multe oportunități de a face bani.

Marte va fi în Casa Carierei între 13-26 octombrie și vei avea mai multă energie pentru a munci. Poți să muncești mai mult, ești atrasă spre munca, acesta fiind un moment propice pentru a-ți căuta o nouă slujbă. Saturn va guverna această Casa de pe 23 decembrie, când vei lua munca și mai în serios. Dacă ai o slujbă de care nu ești mulțumită, s-ar putea să o pierzi de-a lungul acestei tranziții. Chiar dacă ți se va prea dificil la început, de fapt Saturn îți dă șansa să faci ceea ce îți dorești cu adevărat. Vei lua hotărâri inteligente în ceea ce privește munca și cariera în scopul evitării unor probleme.

HOROSCOP RAC 2014 GENERAL – Jupiter rămâne în continuare în semnul tău zodiacal până pe 16 iulie. Când Jupiter guvernează zodia Racului, de obicei te simți foarte bine cu tine însăți, ești mult mai optimistă și vrei să încerci cât mai multe lucruri noi. Această influență va dura până pe 16 iulie, așa că profită din plin de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni cu așa ceva în următorul deceniu.

Luna va intra în semnul tău încă de pe 27 iulie, iar cele născute între 25-29 iunie vor simți cel mai bine prezența ei. Vei dori să începi ceva nou și vei fi optimistă. Luna plină intră în zodia Rac pe 15 ianuarie, iar cele mai afectate de aceasta vor fi cele născute între 16-20 iulie. Vei finaliza unele lucruri, atingând un obiectiv propus sau vei fi pedepsită pentru un comportament necorespunzător.

Uranus va guverna zodia Berbecului pe parcursul întregului an, ceea ce le va afecta foarte mult pe cele născute între 29 iunie și 8 iulie. Vei dori fie să te desprinzi din mullțime și să faci ceva diferit și neașteptat, dar să nu reușești din anumite motive, fie vei întâmpina o schimbare pe care nu ți-o doreai si vei fi nevoită să găsești o modalitate de a te obișnui cu noua situație. Cele născute între 6-10 iulie vă veți confrunta cu aceste modificări pe 21 iulie, iar cele născute între 2-6 iulie vor experimenta aceste schimbări pe 21 decembrie.

Pluto rămâne în zodia Capricornului, așa că veti resimți o opoziție la un momentat dat, pe parcursul anului 2014, mai ales dacă ești născută între 1-7 iulie . Vei fi nevoită să te confruntați cu anumite persoane, să te opui celor care vor încerca să te controleze, ceea ce va determina o schimbare la nivel psihic. Mercur se va retrage din acest semn zodiacal între 7-17 iulie, ceea ce te va face să simți că totul merge contrar așteptărilor tale. Vei avea dificultăți în a te concentra, în a termina lucrurile la timp și în a înțelege ce se întâmplă cu adevărat. Cele născute între 23-26 iunie vor simți cel mai puternic aceste schimbări.

HOROSCOP LEU 2014

HOROSCOP LEU 2014 DRAGOSTE – Neptun va rămâne în Casa Pasiunii și Intimității pentru tot anul, așa că îți vei dori ca relațiile amoroase să te poarte în altă dimensiune. Îți va fi dificil să vezi adevărata față a unei persoane dacă veți fi compatibili pe plan sexual. Vei începe să revii cu picioarele pe pământ abia spre sfârșitul anului, când Saturn va intra în Casa Iubirii. Vei pune preț mai mult pe dragostea adevărată și mai puțin pe latura carnală a existenței.

Mercur va fi retrogradă în Casa Relațiilor între 6 și 28 februarie, ceea ce înseamnă că vei avea unele probleme în ceea ce privește comunicarea cu ceilalți. Vei vrea să te apropii de unele persoane, dar vei descoperi că ele nu-ți poți oferi apropierea de care ai nevoie. Planeta Venus va fi în zodia ta între 12 august și 5 septembrie și vei fi cuprinsă de o stare de romantism în această perioadă.

HOROSCOP LEU 2014 CARIERĂ – Cea mai mare parte a energiilor tale vor fi axate pe muncă anul acesta, chiar dacă rezultatele vor întârzia să apară. Începutul de an nu va fi fast pe planul carierei, pentru că Venus va fi retrogradă în Casa Carierei până pe 31 ianuarie. Vei fi nerebdătoare, impulsivă și tentată să tragi chiulul. Situația va fi tocmai pe dos spre sfârșitul anului, când Marte va fi în Casa Carierei între 26 octombrie și 4 decembrie. Vei fi plină de energie și vei avea multe realizări pe plan profesional.

HOROSCOP LEU 2014 GENERAL – La începutul anului vei dori să ai o prezență cât mai discretă și vei evita cu orice preț să ajungi în lumina reflectoarelor. Jupiter va intra în zodia ta pe 16 iulie, ceea ce îți va aduce noi oportunități și îți va lărgi orizonturile. Singurul lucru la care trebuie să ai mare grijă este să nu te lași pradă delăsării.
Saturn va rămâne în Casa Căminului până pe data de 23 decembrie, așa că lucrurile îți vor merge de minune pe plan domestic.
O lună plinăva avea loc în zodia ta pe 14 februarie: ceva din viața ta se va încheia, vei fi răsplătită pentru eforturile tale intense sau vei fi pedepsită pentru deciziile neinspirate pe care le vei fi făcut. O lună nou se va produce în zodia ta pe 26 iulie și este posibil să începi un nou proiect, să îți vină o nouă idee de care vei fi tare mândră sau să ți se ivească o nouă oportunitate.

HOROSCOP FECIOARĂ 2014

HOROSCOP FECIOARĂ 2014 DRAGOSTE – Planetele mari vor fi în Casa Relațiilor pentru tine anul acesta. Va urma o perioadă în care se va modifica modul în care relaționezi cu alte persoane, ce înseamnă intimitatea pentru tine și ceea ce ai nevoie de la o relație.
Anul va începe cu Venus retrogradă în Casa Amorului până pe 31 ianuarie. Te vei simți mai puțin înclinată către romantism și mai puțin afectuoasă. Dacă ești singură, nu-ți vei dori să ieși la întâlniri sau ți se va părea că nimeni nu te place. O veche iubire ar putea reveni în viața ta.
Mercur va fi retrograd în Sectorul Relațiilor de pe 6 până pe 12 februarie, iar din păcate te vei înțelege nu tocmai bine cu cei apropiați. Marte va fi în Casa Amorului de pe 26 octombrie până pe 4 decembrie, iar asta va fi perioada în care vei tânji cel mai mult după dragoste. Dacă ești singură, vei ieși la mai multe întâlniri, iar dacă ești într-o relație lucrurile se vor îmbunătăți între tine și partenerul tău.

HOROSCOP FECIOARĂ 2014 CARIERĂ – Este posibil ca anul 2014 să fie unul dificil pe plan profesional pentru tine. Marte va fi în Casa Banilor în prima jumătate a anului, așa că vei pune un mare accent pe finanțele personale. Vei încerca să obții un venit suplimentar, însă Marte problema este că Marte va deveni retrograd în această Casă între 1 și 19 martie. Este posibil ca în această perioadă să-ți pierzi o sursă de venit, să te confrunți cu cheltuieli neașteptate sau să faci o investiție proastă. Lunile iunie și iulie ți le vei petrece încercând să rezolvi problemele apărute în această perioadă.

Și Mercur, planeta care îți guvernează zodia, va fi retrograd în Casa Carierei în 2014. Este posibil să ai probleme în a respecta termenele limită sau să ai conflicte cu colegii. Între 10 și 25 octombrie, mercur va fi retrograd în Casa Carierei. Drept urmare, s-ar putea să apară unele probleme financiare neașteptate.

Este o idee bună ca în anul 2014 să puni niște bani deoparte pentru zile rele.

HOROSCOP FECIOARĂ 2014 GENERAL – Pe parcursul anului 2014, este posibil să ai unele probleme în a observa și a accepta lurrurile așa cum sunt ele în realitate. Vei prefera să vezi ceea ce îți dorești, pentru că imaginația ta va fi foarte activă.

Pe 25 august, o lună plină va avea loc în zodia ta, așa că vei începe un nou proiect sau îți va ieși în cale o nouă oportunitate. O lună nouă va avea loc pe 16 martie, moment în care vei fi mai emotivă și mai sensibilă.

HOROSCOP BALANȚĂ 2014

HOROSCOP Balanță 2014 DRAGOSTE – Uranus va rămâne în Casa Relațiilor pe tot parcursul anului, ceea ce va duce la situații neașteptate în relațiile cu cei din jurul tău. Vor fi momente în care nu vei ști exact ceea ce își dorești de la alte persoane și îți vei schimba în mod capricios părerile.

Dacă ești implicată într-o relație, vei avea nevoie de mai multă libertate pentru a-ți urmări scopurile. Mercur va fi retrograd în Casa Amorului între 16 și 28 februarie, ceea ce ar putea duce la unele probleme în ceea ce privește relația ta. S-ar putea să simți că nu primești suficientă afecțiune din partea partenerului. De asemenea, este posibil ca un fost iubit să revină în viața ta. Marte va fi în Casa Amorului până în luna decembrie și vei simți nevoia să fii iubită și să iubești la rândul tău.

Din punct de vedere al dragostei, nu va fi un an spectaculos pentru tine.

HOROSCOP Balanță 2014 CARIERĂ – Din punct de vedere profesional, 2014 va fi un an excelent pentru tine. Saturn va rămâne în Casa Banilor până pe 23 decembrie, iar Jupiter va rămâne în Casa Carierei până pe 16 iulie. Vei face progrese pe planul carierei, vei impresiona oameni importanți și vei câștiga mai mulți bani. Marte va fi în Casa Banilor între 25 iulie și 13 septembrie, așa că vei fi extrem de hotărâtă să-ți mărești veniturile. Este posibil să-ți găsești o a doua slujbă.

Singura problemă este că Mercur va fi retrograd în Casa Carierei între 6 și 16 februarie, așa că este posibil să ai unele mici probleme la muncă. Între 4 și 10 octombrie, Mercur va fi retrograd în Casa Banilor, iar drept urmare te vei confrunta cu unele cheltuieli neașteptate.

HOROSCOP Balanță 2014 GENERAL – În a doua jumătate a anului, există mari șanse să-ți faci cunoștințe noi. Marte va fi în zodia ta în prima jumătate a anului, ceea ce îți va da suficientă energie și determinare pentru a obține ceea ce își dorești.

Mercur va fi retrograd în zodia ta între 10 și 25 octombrie. Vei avea senzația că nimic nu merge așa cum trebuie în viața ta și îți va fi extrem de dificil să treci peste asta. Învață să te bucuri de fiecare moment în parte și îți va fi mai ușor.

HOROSCOP SCORPION 2014

HOROSCOP Scorpion 2014 DRAGOSTE – Neptun va rămâne în Casa Amorului pe tot parcursul anului. Îți vei dori nu un partener, ci un suflet pereche. Mercur va fi retrograd în Casa Amorului între 6 și 16 februarie, ceea ce va determina să ai mai puțină răbdare cu partenerul tău, în cazul în care ai o relație.

Dacă nu ai un partener, este posibil ca în viața ta să apară un vechi iubit. Te vei simți din nou atrasă de ele până ce îți vei reaminti motivele care te-au făcut să te desparți de el.

HOROSCOP Scorpion 2014 CARIERĂ – Uranus va rămâne în Casa Carierei pentru tot parcursul anului, așa că vei continua să ai parte de schimbări pe plan profesional. Jupiter va intra în Casa Carierei pe 16 iulie, iar asta îți va da un impuls mult-așteptat. Vei atinge unele obiective pe care ți le-ai propus și este posibil să obții chiar o promovare. Marte va fi în Casa Banilor între 13 și 26 octombrie, ceea ce te va face să obții o sursă suplimentară de venit sau să îți reduci cheltuielile.

HOROSCOP Scorpion 2014 GENERAL – Saturn va rămâne în zodia ta până pe 23 decembrie și te va determina să fii mai responsabilă și mai matură.

Mercur va fi retrograd în zodia ta între 3 și 10 octombrie, iar multe lucruri îți vor merge prost din cauza asta. O lună plină se va petrece în zodia ta pe 14 mai, ceea ce te va ajuta să termini un proiect important pentru tine. De asemenea, o eclipsă solară va avea loc în zodia ta pe 23 decembrie, care îți va oferi o infuzie de entuziasm și independență.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2014

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2014 DRAGOSTE – Jupiter va rămâne până pe 16 iulie în Casa Intimității. Îți vei îmbunătăți relația pe care o ai și vei avea parte de mai multă pasiune în relația ta amoroasă. Vei vrea să știi sigur că partenerul îți este complet devotat și că ia relația voastră în serios.

Uranus va rămâne în Casa Amorului pe tot parcursul anului. Dacă ești singură, te vei simți atrasă de bărbați care sunt ieșiți din comun. Ai grijă însă să nu faci schimbări în viața ta doar din cauza plictiselii.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2014 CARIERĂ – Pluto va rămâne în Casa Banilor pe tot parcursul anului, așa că este posibil să ai unele probleme pe plan financiar. Dacă vei învăța ceea ce contează cu adevărat în viață, acest lucru te va deranja mai puțin.

Anul nu va începe deloc bine pentru tine, pentru Venus va fi retrograd în Casa Banilor până pe 31 ianuarie. Este foarte posibil să te confrunți cu o cheltuială neașteptată.

Marte va fi în Casa Banilor de pe 26 octombrie până pe 4 decembrie, astfel că te vei simți motivată să-ți mărești veniturile, fie că vei alege să-ți iei un job part-time, fie că vei alege să vinzi ceva ce nu-ți mai trebuie din casă.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2014 GENERAL – Anul 2014 va fi pentru tine unul în care vei avea foarte multe responsabilități și în care, din păcate, vei munci foarte mult și vei fi răsplătită mult sub eforturile tale.

Vei fi tentată să cazi în patima visurilor și vei avea probleme în a percepe în mod obiectiv realitatea, mai ales în prima parte a anului.

HOROSCOP CAPRICORN 2014

HOROSCOP 2014 CAPRICON DRAGOSTE – Jupiter rămâne în sectorul dragostei până pe 16 iulie, așa că poți continua să îți îmbunătățești relațiile. Vezi ce-i mai bun în fiecare persoană și îți place să ai pe cineva alături de tine. Îți place să faci lucruri singură, dar acum te simți bine în pereche acum. Dacă ești în relație, te poți înțelege de minune cu partenerul tău. Dacă ești singură, te poți dedica unei alte persoane cu ușurință.

Urmează vești și mai bune: când Jupiter va părăsi sectorul relațiilor se va muta în sectorul pasiunii și intimității, așa că poți lucra în a aduce mai multă intimitate relațiilor tale. Vei avea un libido crescut, care se traduce și prin partide de sex mai frecvente. O eclipsă de soare va avea loc în sectorul dragostei tale pe 29 aprilie, iar în următoarele luni, vei fi foarte entuziastă în dragoste și cu cei iubiți.

Lucrurile merg bine pentru Capricorni în dragoste pe tot parcursul anului, în ciuda faptului că Mercur va fi retrograd între 7 iunie și 17 iunie în sectorul relațiilor tale. Problemele în relațiile trecute ar putea reapărea sau unii dintre voi ar putea reîntâlni o persoană dintre trecutul sentimental.

HOROSCOP 2014 CAPRICORN CARIERĂ – Marte e în sectorul carierei până pe 25 iulie și în prima parte a anului te concentrezi asupra carierei și drumului tău în viață. Vrei să ai succes și de asta te dedici complet planurilor tale. Poți face multe anul ăsta, dar Marte va fi retrograd între 1 martie și 19 mai, așa că ai putea simți că energia și ambiția ți-au dispărut. Ești nesigură de drumul urmat și nu ai încredere în tine. Unii dintre voi ați putea avea certuri cu șefii sau mentorii. Cea mai dificilă perioadă este în timpul eclipsei lunare care are loc în sectorul carierei pe 15 aprilie. Poți reuși în cazul unei dorințe importante sau al unui scop, așa cum poți și renunța la ceva important pentru tine în această zi.

Vei avea parte și de efectul pe care Mercur retrograd în sectorul carierei îl va avea asupra ta. Între 16 și 28 februarie Mercur va retrograda în sectorul banilor, așa că ai putea avea pierderi, întârzieri sau ai putea pierde un venit. Între 17 iunie și 1 iulie Mercur e retrograd în sectorul muncii, așa că vei avea unele mici neplăceri, fie cu mediul de muncă, fie în privința certurilor cu colegii. Între 10 și 25 octombrie, Mercur va retrograda în sectorul carierei, așa că vei avea o mică întârziere în privința unui deadline sau vei face o impresie proastă unei persoane. Unii dintre voi veți simți că aveți probleme în acest sector tot anul. Partea bună e că te poți întoarce la un vechi loc de muncă, la un angajator sau slujbă pe care ai mai avut-o.

HOROSCOP 2014 CAPRICORN GENERAL – Pluto va rămâne în semnul tău întregul an, iar cei născuți între 31 decembrie și 4 ianuarie vor simți conjuncția planetei cu Soarele lor -atunci când o planetă se află în același punct ca una dintre planetele tale. Ai putea întâlni unele lupte pentru putere și control și ai putea transforma unele aspecte ale vieții tale. Te-ai putea, de asemenea, lupta cu tin însăți în privința unor probleme care țin de tine și care te îndeamnă la introspecție.

Uranus e în Berbec întregul an, iar pentru persoanele născute între 29 decembrie și 8 ianuarie acesta va fi un aspect dificil. Ai putea avea parte de schimbări majore, pentru care nu te simți pregătită sau ai putea vrea să faci schimbări și nu poți. Ai nevoie de schimbare, dar și de prevedere. Persoanele născute între 6 și 8 ianuarie vor simți mișcarea retrogradă de pe 21 iulie cel mai mult, iar persoanele care sunt născute între 2 și 4 ianuarie o vor simți pe cea din 21 decembrie.

La începutul anului, Venus e retrograd în semnul tău până pe 31 ianuarie. Te vei simți mai puțin răbdătoare și dispusă la compromisuri cu ceilalți. Farmeci mai puțin ca de obicei și ai putea avea impresia că nu e destulă dragoste în viața ta, pentru a fi mai apoi foarte indulgentă când vrei să te simți bine.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 2014

HOROSCOP VĂRSĂTOR 2014 DRAGOSTE – Jupiter intră pe 16 iulie în sectorul relațiilor, așa că te vei bucura de o perioadă când le poți îmbunătăți, te vei simți bine alături de oamenii iubiți și poți construi noi relații mai ușor. Dacă ești într-o relație, încearcă să vă distrați împreună mai mult. Dacă ești singură, vei fi atrasă de oameni sociabili, de lume și foarte veseli.

Mercur va fi retrograd înainte de intrarea lui Jupiter, așa că ar putea exista, între 17 iunie și 6 iulie, unele neînțelegeri și certuri cu cei apropiați și ați putea decide că un parteneriat nu mai merge sau să plecați dintr-o relație. Dacă pleci dintr-o relație, cel mai probabil va fi doar temporar, pentru că veți dori împăcarea câteva săptămâni mai târziu. Cineva din trecut ar putea reveni în viața voastră.

HOROSCOP 2014 VĂRSĂTOR CARIERĂ – E cert că 2014 e anul carierei pentru persoanele născute în Vărsător. În prima parte a lui 2014, Jupiter e în sectorul muncii, ceea ce vă face muncitori, eficienți și productivi și în același timp vă răsplătește pentru munca depusă, care vă și face plăcere. Vei lucra mai bine alături de colegi și poți lua proiecte importante. Saturn rămâne în sectorul carierei până în decembrie 23, deci ai șansa să faci multe lucruri bune și să avansezi. Dacă ai probleme, înseamnă că nu faci ceva bine și că e nevoie de oschimbare. Neptun rămâne în sectorul banilor tot anul, deci nu e bine să iei decizii importante financiare sau să te întrezi în parteneri, trebuie să vezi cu ochii tăi toată situația financiară.

Marte e în sectorul carierei între 25 iulie și 13 septembrie și ești predispus către succes și către îndeplinirea tuturor obiectivelor. Ești dispusă să faci orice pentru a reuși și te percepi pe sine în raport cu succesul pe care îl ai. Poți face aproape orice îți propui pentru că ești așa dedicată și atât de muncitoare.

Problema e că toate perioadele cu Mercur retrograd se vor petrece parțial și în sectorul carierei. Între 6 și 16 februarie Mercur va fi retrograd în sectorul banilor și poți avea neplăceri sau pierderi financiare. Între 7 și 11 iunie, Mercur va fi retrograd în zona muncii și vei avea mai puțină răbdare, nu te vei înțelege cu colegii și, eventual, îți vei părăsi sau pierde locul de muncă. Între 4 și 10 octombrie, Mercur va fi retrograd în zona carierei și vei avea mici întârzieri ale proiectelor și probleme cu șefii sau mentorii. Vei putea face o muncă pe care ai mai îndeplinit-o în trecut, înaintea perioadelor retrograde sau te poți întoarce la un fost șef.

HOROSCOP 2014 VĂRSĂTOR GENERAL – Mercur va fi retrograd în semnul tău zodiacal, Vărsătorul, între 16 și 28 februarie și te vei simți complet bizar: multe lucruri mărunte nu vor merge și vei avea impresia că tot ce poate merge rău o va face. Vei vedea că te confrunți cu oameni și situații cu care ai mai avut de-a face. E un moment bun să poți avea a doua șansă de a face ceva. Cei mai afectați vor fi cei născuți între 5 și 8 februarie și vor simți cel mai acut aceste evenimente pe 28 februarie.

Luna Nouă din Vărsător pe 30 ianuarie aduce un nou proiect, o nouă șansă sau o nouă cale de urmat. Ești entuziastă și pozitivă în privința vieții și a drumului tău. Cei născuți între 29 ianuarie și 1 februarie vor simți cel mai puternic aceste impulsuri.

O altă Lună Nouă în Vărsător, pe 10 august, aduce finalizarea unui proiect, finalul unei situații sau îndeplinirea unui țel. Ai putea avea probleme doar din cauza unor decizii și acțiuni nepotrivite. Cei născuți între 5 și 8 februarie vor simți impactul acestei luni cel mai mult.

HOROSCOP PEȘTI 2014 DRAGOSTE – Vrei să simți dragostea în viața ta, iar Jupiter te ajută, rămânând până pe 16 iulie în sectorul dragostei. Pentru cei implicați într-o relație, veți fi mai romantici și veți aprinde scântei, ca la începuturi. Peștii singuri se vor îndrăgosti ușor de o persoană sau…de ideea de dragoste.

Marte petrece prima parte a anului în sectorul pasiunii și intimității și asta te va face să îți dorești cât mai multă apropiere și să ai un libido crescut. De pe 1 martie pe 19 mai, Marte va fi retrograd și atunci te vei lupta pentru intimitate în cuplu, vei fi frustrată din punct de vedere sexual sau îi vei îndepărta pe cei apropiați, fiind prea dominatoare.

Mercur e și el retrograd în acest sector, între 10 și 25 octombrie și îți vei dori apropierea de ceilalți, dar te vei simți distantă și singură și incapabilă de a comunica. Mercur va fi retrograd și în sectorul dragostei în 2014, între 7 și 17 iunie și vei avea mici neînțelegeri și certuri cu cei dragi. Posibilă idilă cu un vechi iubit.

HOROSCOP 2014 PEȘTI CARIERĂ – Uranus se va afla în sectorul banilor tot anul pentru Pești, iar asta înseamnă momente bune și mai puțin bune. E un moment bun pentru cei care muncesc pentru comisioane sau în cadrul unor proiecte.

Jupiter intră în sectorul muncii pe 16 iulie și poți vedea cu ochii tăi cum lucrurile se îndreaptă la muncă, te vei bucura de ce faci și nu îți va păsa dacă munca îți este sau nu recunoscută.

Saturn va intra în sectorul carierei pe 23 septembrie, așa că 2015 va fi un an important pentru cariera ta, și vei fi răsplătită pentru toată munca depusă. Dacă ai tras chiulul, vei avea de suferit. Între 13 și 26 octombrie Marte e în sectorul carierei și vei fi foarte ambițioasă și dedicată împlinirii țelurilor propuse.

HOROSCOP 2014 PEȘTI GENERAL – Neptun, planeta care protejează Peștii, se va afla în acest semn tot anul. Te vei simți bine în propria-ți piele, chiar dacă mai visătoare ca de obicei și mai desprinsă de realitate. Cei născuți între 21 februarie și 27 februarie vor fi afectați de conjuncția Soare Neptun, când vor visa mai mult și se vor pierde în fantezia proprie. Sunt mai sensibili și, deci, mai vulnerabili unor atacuri în care le va fi greu să se apere. Nu judecă bine caracterele celor din jur în acest an și ceilalți îi văd cum vor dori. Cei născuți între 25 și 27 februarie vor suferi cel mai mare impact pe 9 iunie și cei născuți între 22 și 24 februarie vor simți impactul pe 16 noiembrie.

Mercur va fi retrograd în Pești între 6 și 16 februarie și te simți ca și cum tot ce faci merge rău și vei avea de furcă pentru a face totul să funcționeze cum vrei. Cei născuți între 21 și 23 februarie vor fi cei mai afectați de Mercur retrograd.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum a justificat o mamă faptul că și-a tatuat copiii minori în mod repetat?