Cine îl ajută pe Mircea Badea în „războiul audiențelor” cu Radu Banciu: „Insul e agramat, infatuat și bolnav de paranoia”

Cine îl ajută pe Mircea Badea în „războiul audiențelor cu Radu Banciu: „Insul e agramat, infatuat și bolnav de paranoia
Publicat: 22/04/2013, 20:22
Actualizat: 06/04/2019, 16:31

Mariana Badea, mama realizatorului TV Mircea Badea, își folosește blogul personal pentru a-i ataca pe concurenții fiului său.

Mama lui Mircea Badea, profesoară de limba română, a scris pe blogul său un comentariu referitor la Radu Banciu, realizatorul unei emisiuni de tip revista presei care se difuzează pe același interval orar cu „În gura presei”.

„Eu nu am știut că ‘celebrul’ om de televiziune Radu Banciu este o persoană adevărată până acum câteva luni. Am crezut că este un personaj fictiv, născut din imaginația lui Mihai Bendeac”, scrie un comentator al blogului Marianei Badea.

Răspunsul mamei lui Mircea Badea nu a întârziat să apară: „Bendeac a vrut să-l facă atât de celebru încât să-l concureze pe M. (n.r. Mircea Badea), dar nu prea i-a ieșit. Insul e greu de urmărit, este agramat, infatuat, ba chiar bolnav de paranoia. Se crede un ‘jurnalist uriaș’, după cum a declarat cu emfază despre sine”.

Mariana Badea a semnat respectivul comentariu cu apelativul „Profa” , pe care îl folosește în majoritatea comentariilor de pe blogul său.

LOTO – LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO pe 21 aprilie. Premiul cel mare la LOTO 6/49, de 5,8 milioane de euro, nu a fost câștigat

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase