Două hoațe cu bun-simț: Au returnat un colet după ce au aflat că înăuntru era o centură de wrestling pentru un copil cu o tumoră pe creier. Femeile au lăsat și o scrisoare – FOTO

Două hoațe cu bun-simț: Au returnat un colet după ce au aflat că înăuntru era o centură de wrestling pentru un copil cu o tumoră pe creier. Femeile au lăsat și o scrisoare - FOTO
Publicat: 29/06/2019, 13:08

TimmyVick are doar cinci ani, are o tumoră pe creier și a fost diagnosticat cu autism. Una dintre bucuriile sale cele mai mari sunt meciurile de wrestling, pe care le urmărește întotdeauna, scrie Insider.

„De cele mai multe ori, copiii cu autism au probleme de concentrare. Dar îi place wrestlingul și adoră să se joace cu frații lui, cu mine sau cu sora lui”, a mărturisit tatăl micuțului.

Părinții lui Timmy au făcut economii timp de un an ca să-i cumpere o centură pe măsură. E confecionată din trei plăci individuale care se pun una peste alta, la fel ca cele de la wrestling, susține tatăl. Totodată, părintele spune că a vrut să-i ofere ceva de care să-și amintească și care să reziste pentru totdeauna.

Pentru asta, tatăl copilului a trimis centura unei companii din Washington, ca să-i schimbe cureaua cu una din piele. Curierul a lăsat coletul în fața casei, ca de obicei, dar a fost furat de două femei. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

Poliția a făcut publice imaginile cu furtul, iar cele două hoațe au înapoiat-o. Au lăsat și o scrisoare în care și-au cerut scuze. Părinții lui Timmy sunt bucuroși că povestea are un final fericit.

„Abia aștept să-i ofer centura. Știu că o să fie foarte bucuros. Nu se emoționează prea des, dar atunci când chiar iubește ceva, devine foarte entuziasmat”, a spus mama lui Timmy.

Chiar dacă povestea s-a terminat cu bine, olițiștii tot vor să stea de vorbă cu cele două femei și au cerut ajutorul comunității pentru a le identifica.

Foto: Pierce County Sherrif Department/ Facebook