Dragoste cu năbădăi: Un bărbat a construit un tunel secret între casa lui și cea a amantei sale căsătorite! Ce a urmat după pare desprins din filme

Dragoste cu năbădăi: Un bărbat a construit un tunel secret între casa lui și cea a amantei sale căsătorite! Ce a urmat după pare desprins din filme
Dragoste cu năbădăi: Un bărbat a construit un tunel secret între casa lui și cea a amantei sale căsătorite! / Sursă FOTO: Facebook
Publicat: 30/12/2020, 20:52
Actualizat: 30/12/2020, 20:52

Un zidar din Mexic a construit un tunel secret între casa lui și cea a amantei sale care era căsătorită. Bărbatul a fost prins de soțul femeii! Scenele desprinse din filme au avut loc în localitatea Villas del Prado, situată la nord-vest de Tijuana.

Muncitorul în construcții, căsătorit și prezentat în mass-media locală cu numele de Alberto, ar fi construit pasajul pentru a-și putea vizita o vecină, numită Pamela, cu care a avut o aventură, raportează The Sun.

Schema a funcționat până când într-o zi soțul Pamelei, numit Jorge, a sosit acasă mai devreme de la slujba sa ca lucrător la securitate. După ce a intrat la bănuieli, a verificat sub patul din dormitorul său, dar nu a găsit pe nimeni acolo.

Dragostea, bat-o vina! Bărbatul îngrăgostit a găsit o soluție neașteptată de a ajunge la amanta lui

Apoi l-a văzut pe Alberto ascunzându-se în spatele unei canapele, dar după ce a mutat canapeaua, a constatat că Alberto dispăruse. Apoi a găsit o gaură în podea care ducea la un tunel subteran ascuns sub casa lui. Acesta a intrat în tunel pentru a-l urmări pe Alberto și, după ce s-a târât, a constatat că ducea la casa celui pe care îl urmărea.

În prezent nu este clar cât de mare a fost tunelul, dar cuplurile ar fi vecine. În poză se poate vedea un tunel de beton, cu o lățime de aproximativ 2 metri. Se pot observa și plăcile de podea în jurul intrării.

După ce Jorge a ieșit din tunel, Alberto l-ar fi rugat să nu-i dezvăluie aventura propriei sale soții, care, în acel moment, dormea ​​în casă. Totuși, Jorge ar fi găsit-o pe soția lui Alberto și i-ar fi spus.

Cei doi bărbați au început apoi să se bată, determinând pe cineva să contacteze poliția. După sosirea la fața locului, polițiștii l-au escortat pe Alberto pentru a preveni alte violențe.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase