Filmul „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Publicat: 03/08/2015, 10:40

Acest film, al cincilea din franciza de acțiune „Misiune: Imposibilă”, a realizat încasări de 56 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecții în America de Nord. În „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă”, agentul Ethan Hunt – interpretat de Tom Cruise – trebuie să lupte împotriva Sindicatului, o puternică organizație criminală. Regizat de Christopher McQuarrie, „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă” a fost foarte aproape de a deveni filmul cu cel mai bun debut din întreaga franciză „Misiune. Imposibilă”, fiind depășit doar de al doilea opus din această serie, regizat de John Woo în anul 2000, care a avut încasări de 57,8 milioane de dolari în primul weekend de proiecții.

Comedia „Vacanță cu peripeții/ Vacation”, cu Ed Helms și Christina Applegate în rolurile principale, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 14,8 milioane de dolari de vineri până duminică. În speranța de a repara relațiile dintre membrii familiei sale, un tată original își surprinde soția și pe cei doi copii ai lor organizând o călătorie inițiatică, prin care vor încerca să traverseze Statele Unite.

„Omul-Furnică/ Ant-Man”, cel mai recent film inspirat din universul super-eroilor Marvel, a pierdut poziția de lider pe care a ocupat-o timp de două weekenduri consecutive în box office-ul nord-american și a coborât pe poziția a treia, cu încasări de 12,6 milioane de dolari. Acest film SF și de acțiune îl are ca protagonist pe actorul Paul Rudd, secondat cu succes de Michael Douglas și Evangeline Lilly. Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-și micșora dimensiunea și de a-și mări proporțional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să își accepte latura eroică și să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man, informează site-ul cinemagia.ro.

Lungmetrajul de animație „Minionii/ Minions”, de Kyle Balda și Pierre Coffin, s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 12,2 milioane de dolari. Povestea minionilor, creată de Universal Pictures și Illumination Entertainment, își are originea la începutul timpurilor. Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloși stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-și păstreze în viață acei stăpâni, de la T. Rex la Napoleon, așa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească și sunt afectați de o depresie profundă. Dar un minion pe nume Kevin are un plan: împreună cu rebelul adolescent Stuart și cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou șef pe care ei și frații lor să-l urmeze supuși, informează cinemagia.ro. Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, în cele din urmă, la următorul lor stăpân – Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock), prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existența lor: aceea de a-și salva specia de la anihilare. Printre actorii care și-au împrumutat vocile pentru această animație se numără Jon Hamm, Michael Keaton, Steve Coogan și Geoffrey Rush.

Comedia de animație „Pixels: O aventură digitală/ Pixels”, în care actorul Adam Sandler încearcă să împiedice o invazie extraterestră inspirată dintr-un celebru joc mecanic din anii 1980, a pierdut trei poziții și a coborât pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 10,4 de milioane de dolari.

Comedia „O tipă… dezastru/ Trainwreck”, regizată de Judd Apatow, a pierdut două poziții și a coborât pe locul al șaselea în box office-ul nord-american, cu încasări de 9,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Având-o ca protagonistă pe actrița Amy Schumer, filmul prezintă povestea unei tinere, extrem de liberă și dezinhibată, neinteresată de relațiile amoroase, pe care le consideră sufocante și plictisitoare, dar care decide la un moment dat să se schimbe și să adopte o atitudine mai constructivă care să o ajute pe termen lung în viață. Jucătorul de baschet Lebron James are în acest film o apariție remarcabilă, alături de Bill Hader.

Filmul „Lovitură de stânga/ Southpaw”, cu Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Naomie Harris și Forest Whitaker în rolurile principale, a coborât două poziții, până pe locul al șaptelea în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,5 milioane de dolari de vineri până duminică. Actorul american Jake Gyllenhaal interpretează rolul unui pugilist care luptă din greu pentru a ajunge în top, dar descoperă că între timp viața lui se destramă în jurul său, potrivit cinemagia.ro.

Filmul „Orașe de hârtie/ Paper Towns” a coborât la rândul său două poziții și a ajuns pe locul al optulea, cu încasări de 4,6 milioane de dolari. Un tânăr și cei patru prieteni ai săi pornesc în călătoria vieții lor ca s-o găsească pe vecina dispărută. Din distribuția filmului face parte și top-modelul britanic Cara Delevingne, a cărei interpretare a fost remarcabilă, conform celor spuse de John Green, autorul cărții ce a stat la baza acestui film.

Animația „Întors pe Dos/ Inside Out” a pierdut două poziții și a coborât pe locul al nouălea, cu încasări, de vineri până duminică, de 4,5 milioane de dolari. Filmul spune povestea lui Riley, o fetiță veselă și lipsită de griji, a cărei viață este dată peste cap când trebuie să-și ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoțiile ei preiau inițiativa, spre nemulțumirea părinților complet depășiți de situația fetiței. Furia, Dezgustul, Frica, Tristețea și Bucuria se ceartă, colaborează și se pierd în discuții în contradictoriu în încercarea de a o face pe Riley să meargă mai departe.

Filmul „Jurassic World” a pierdut două poziții și a coborât pe locul al zecelea, cu încasări de 3,8 milioane de dolari de vineri până duminică. După ce a devenit în weekendul de debut primul film din lume care a depășit pragul încasărilor de 500 de milioane de dolari, „Jurassic World” continuă să aibă o evoluție fulminantă și a ajuns la încasări de 1,54 de miliarde de dolari la nivel mondial. „Jurassic World” îi are în rolurile principale pe actorii Chris Pratt și Bryce Dallas Howard și este regizat de cineastul Colin Trevorrow. Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracții imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcțional, informează cinemagia.ro. Milioane de turiști au venit anual pe Isla Nublar, plătind prețuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuși la viață de tehnologii revoluționare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a crește vânzările, Corporația Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajații parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de om.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc cu durere cronică