Încă o dramă lovește familia Cristinei Țopescu. Au fost găsiți fără suflare

Încă o dramă lovește familia Cristinei Țopescu. Au fost găsiți fără suflare
Nu și-a ascuns niciodată dragostea pentru necuvântătoare, din contră, Cristina Țopescu a căutat întotdeauna să vină în ajutorul animalelor. Iubea în special câinii, de care se îngrijea cum putea ea mai bine.

La proprietatea din Otopeni creștea mai mulți câini, iar la alte câteva adăposturi furniza hrană și medicamente.

Primele informații apărute după moartea Cristinei Țopescu arătau că toate patrupedele supraviețuiseră, chiar dacă stăpâna lor era decedată de mai multe zile. Totuși, se pare că doi dintre câini au fost găsiți morți în curtea casei, acesta fiind și indiciul care le-a atras atenția vecinilor.

„Ceilalți patru căței (n.r. – care au supraviețuit) sunt la mine. Dacă vor apărea apropiați ai Cristinei care vor dori, îi vom da spre adopție acestora”, a declarat Kuki Bărbuceanu, reprezentantul asociației Vier Pfoten.

Interesant e că Marius Chircă, fondator al Asociației pentru protecția animalelor Kola Kariola și prieten cu Cristina Țopescu, a mers la reședința din Otopeni imediat ce a aflat de moartea jurnalistei și a declarat că toate animalele erau în viață. Din cele relatate de Chircă, un singur câine era mai slăbit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Cu siguranță că au avut apă la dispoziție și s-au descurcat. Au reușit să spargă un sac mare de boabe din care s-au hrănit”, a explicat Marius Chircă în urmă cu câteva zile.

În prezent, trei câini au fost preluați de vecini, iar ceilalți au ajuns la asociația ARCA, în grija lui Kuki Bărbuceanu.

Inchide