Jennifer Lopez și Shakira vor susține momentele muzicale din pauza ediției de anul viitor a galei Super Bowl

Jennifer Lopez și Shakira vor susține momentele muzicale din pauza ediției de anul viitor a galei Super Bowl
Publicat: 27/09/2019, 11:05

Anunțul a fost făcut, joi, de Liga de fotbal american național (NFL) și de sponsori. Cele două interprete vor urca pe scenă pe data de 2 februarie 2020, la Hard Rock Stadium din Miami, Florida.

„Ceva mai măreț decât asta nu există. Sunt foarte încântată că voi face parte din eveniment. Sunt onorată să urc pe una dintre cele mai mari scene ale lumii în compania unei artiste alături de care îi vom reprezenta pe latino-americanii din SUA și din întreaga lume. În plus, va fi și ziua mea de naștere. Este un veritabil vis american”, a scris Shakira într-un mesaj pe rețeaua de socializare online Instagram. În ziua în care va susține recitalul, Shakira va împlini 43 de ani.

Potrivit unui comunicat de presă, spectacolul va marca primul moment în care cele două cântărețe vor împărți aceeași scenă.

„De când am văzut-o pe Diana Ross ieșind de pe stadion cu elicopterul, am visat să pot cânta la gala Super Bowl. Acum chiar va fi un moment cu mult mai special, nu doar pentru că este aniversarea de 100 de ani a NFL, ci și pentru că voi cânta alături de o colegă de origine latino-americană. Sunt nerăbdătoare să arătăm ce putem face pe cea mai mare scenă a lumii”, a declarat Jennifer Lopez.

În fiecare an, recitalul din pauza Super Bowl este un moment extrem de așteptat și marchează adeseori un record de audiență pentru televiziunea americană CBS, iar reclamele difuzate în timpul galei costă până la 4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de difuzare.

Show-ul de la gala Super Bowl a fost susținut în trecut de nume mari din industria muzicală, precum Michael Jackson, Sting, Paul McCartney, The Rolling Stones, U2, Katy Perry, The Black Eyed Peas, Bruce Springsteen, The Who, Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Justin Timberlake. Pentru artiștii invitați să susțină un show la gala Super Bowl, acest spectacol se traduce printr-o creștere spectaculoasă a vânzărilor de discuri.

Însă ediția din 2019 a galei Super Bowl a fost vizionată de 100,7 milioane de persoane pe micile ecrane și serviciile de streaming, aceasta fiind cea mai mică audiență din ultimul deceniu pentru evenimentul fotbalistic. Recordul în acest domeniu l-a stabilit recitalul lui Katy Perry, care, în 2015, a atras 120,7 milioane de spectatori.

Jennifer Lopez, născută pe 24 iulie 1969, este actriță, dansatoare, cântăreață și femeie de afaceri. Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică „Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA și o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă „Anaconda” (1997) și a obținut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din „Out of Sight” (1998), grație căruia a devenit totodată actrița latino-americană cel mai bine plătită din lume.

Jennifer Lopez deține și o linie de articole vestimentare și a lansat mai multe parfumuri. Multe dintre ținutele ei au captat atenția presei internaționale și au stârnit vâlvă în publicațiile de profil, așa cum a fost cazul rochiei Versace de culoare verde pe care artista a purtat-o la cea de-a 43-a gală de decernare a premiilor Grammy, în anul 2000. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului și sprijină funcționarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase distincții, printre care trei premii Grammy și 13 Latin Grammy, și a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia „Despedida”, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Dragoste în vremea holerei”, de Mike Newell. Printre cele mai reușite colaborări ale cântăreței au fost cele cu Beyonce și Wyclef Jean, pentru piesele „Beautiful Liar” și „Hips Don’t Lie”. Cel mai recent album de studio al său, al 11-lea, intitulat „El Dorado”, a fost lansat în mai 2017. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
“L-au apucat nebuniile”. Motivul halucinant pentru care o femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom