Jim Carrey va fi judecat după sinuciderea fostei sale iubite, Cathriona White: „I-a dat fiicei mele trei boli cu transmitere sexuală”

Jim Carrey va fi judecat după sinuciderea fostei sale iubite, Cathriona White: „I-a dat fiicei mele trei boli cu transmitere sexuală
Publicat: 02/06/2017, 18:09

Cathriona White, make-up artist din Irlanda, a fost găsită moartă în septembrie 2015. Conform medicilor legiști, femeia în vârstă de 30 de ani a murit în urma unei surpadoze de medicamente, decesul acesteia fiind catalogat drept sinucidere, amintește The Independent.

Mama lui White, Brigid Sweetman, și fostul soț al Cathrionei, Mark Burton, l-au dat în judecată pe actorul în vârstă de 55 de ani, susținând că Jim Carrey i-a furnizat medicamentele prietenei sale și că din cauza sa a comis supradoza.

Sweetman îl acuză pe Carrey că i-a dat fiicei sale mai multe boli cu transmitere sexuale și că a presat-o să păstreze tăcerea.

Documentele judiciare susțin că atunci când White i-a cerut explicații actorului în legătură cu bolile de care el suferea, comediantul a întrerupt imediat legătură cu aceasta, arătând un dispreț total față de starea ei emoțională. Carrey și avocatul său au negat febril aceste acuzații, numindu-le „revendicări false și patetice”.

Cathriona White a fost găsită moartă în casa său din Los Angeles în septembrie 2015.

Miercuri, un judecător al Curții Supreme din Los Angeles din Los Angeles a decis să dea curs plângerii depuse de mama lui White și de fostul soț al tinerei, în ciuda solicitării depuse a avocatului lui Carrey, Raymond Boucher, care a catalogat precesul drept „o jecmăneală” și „răzbunare”.

Judecătoarea Deirdre Hill a stabilit data procesului pentru 26 aprilie 2018 estimând că acesta ar putea dura 20 de zile.

După audieri, avocatul lui Carrey a declarat: „Dl Carrey a iubit-o pe doamna White profund așa că în mod evident va fi un proces dureros pentru el.”

Carrey, faimos pentru rolurile lui din The Mask/ Masca, The Truman Show și Dumb and Dumber/ Tăntălăul și gogomanul, a negat toate acuzațiile care i s-au adus. În instanță, avocatul său a sugerat că acuzațiile de ucidere din culpă sunt prea vagi.

White a fost găsită fără suflare în locuința ei pe data de 28 septembrie 2015, în urma unei supradoze. După un examen toxicologic, s-a dovedit că moartea tinerei a survenit în urma unui mix letal de analgezice și de somnifere. Verdictul de moarte prin suicid a fost dat de către autorități în luna iulie a anului trecut.

În ambele procese, atât cel intentat de Sweetman, cât și în cel al lui Burton, sunt cerute sume nespecificate de bani drept daune pentru încălcarea unor legi ca furnizarea de droguri ilegale și omor din culpă. Recent au fost făcute publice și mesajele dintre Jim Carrey și Cathriona, dar și o scrisoare a lui White pentru actorul hollywoodian.

„Lui Jim Carrey ar trebui să-i fie rușine pentru ce i-a făcut fetei mele. Și ar mai trebui să-i fie rușine și pentru felul în care și-a folosit avocații lui de la Hollywood că să-l facă să tacă pe Mark, ginerele meu, sperând că o să scape și nu o să-l tragă nimeni la răspundere pentru ce a făcut”, spunea Sweetman într-o declarație oferită pentru Entertainment Tonight. În procesul cu starul, femeia este reprezentată de către Michael Avenatti, același avocat care reprezintă și cazul lui Burton.

„Știți ce? Ca mamă, vreau că lumea să afle cine este domnul Jim Carrey de fapt. Omul care îi dă fiicei tale trei boli cu transmitere sexuală, minte apoi cu privire la asta, se folosește de avocații lui grozavi cât să ne închidă gura tuturor din familie și îi mai și furnizează iubitei droguri ilegale”, a continuat Sweetman. „Orice părinte care are acasă o fiică ar trebui să citească scrisoarea lui Cat pentru Jim și să decidă ei ce fel de om este el cu adevărat”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...