Justin Bieber, o nouă provocare pentru Tom Cruise: „Acesta putea fi capul lui” – VIDEO

Justin Bieber, o nouă provocare pentru Tom Cruise: „Acesta putea fi capul lui - VIDEO
Publicat: 08/07/2019, 13:35

„Bottle cap challenge” (provocarea dopului) a fost lansată pe rețelele de socializare online de luptători MMA (Mixed Martial Arts), iar proba constă în a desface dopul unei sticle cu o lovitură de picior specifică acestui sport. Printre vedetele care au răspuns provocării se numără fotbalistul Zlatan Ibrahimovic, luptătorul Conor McGregor, dar și starul filmelor de acțiune Jason Statham.

I nominate Tom cruise and Hailey Bieber

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Jul 7, 2019 at 4:47pm PDT

Într-o înregistrare video publicată de cântărețul canadian Justin Bieber online duminică, el poate fi auzit spunându-i cameramanului „Acesta ar putea fi capul lui Tom Cruise”, apoi desface dopul cu o lovitură de picior.

În textul care însoțește înregistrarea video, Bieber a scris „Îi provoc pe Tom Cruise și Hailey Bieber (soția sa, n.r.)”.

Pe 9 iunie, Bieber l-a provocat pe Cruise la un meci de MMA (Mixed Martial Arts) în octagon – ringul folosit în luptele Ultimate Fighting Championship – și a spus că, dacă actorul nu acceptă provocarea, este un fricos și nu va trece niciodată peste acest lucru.

La momentul respectiv, nu se cunoșteau motivele pentru care Justin Bieber a adresat provocatorul mesaj, pe care l-a publicat pe platforma de micro-blogging Twitter. Textul a devenit viral pe internet.

Ulterior, Bieber a declarat că a glumit când a scris bizarul mesaj pe Twitter.

Însă luptătorul MMA irlandez Conor McGregor, una dintre vedetele din domeniu, a anunțat la momentul respectiv că meciul poate fi organizat de compania sa și a sugerat chiar că evenimentul va avea loc cu condiția ca Tom Cruise „să fie suficient de bărbat să accepte provocarea”.

Starul seriei „Misiune: Imposibilă” nu a comentat mesajele, dar mulți dintre fanii de pe rețelele de socializate sunt de părere că actorului nu i-ar fi dificil să îl doboare pe cântărețul canadian.

Tom Cruise are o înălțime de 170 de centimetri și o greutate de 77 de kilograme. Este celebru pentru faptul că își face singur cascadoriile și are un fizic de invidiat. Pe marele ecran este mereu gata de luptă.

Justin Bieber are o înălțime de 175 de centimetri, dar o greutate de 66 de kilograme.