Mircea Badea anunță rezultatul testului COVID-19 pe care și l-a făcut: „Fac declarația aceasta și pentru colegii mei”

Mircea Badea anunță rezultatul testului COVID-19 pe care și l-a făcut: „Fac declarația aceasta și pentru colegii mei”
Mircea Badea a anunțat că nu este bolnav de COVID-19 / Sursă FOTO: Andreea Alexandru - Mediafax Foto
Publicat: 31/05/2021, 09:57

Prezentatorul emisiunii „În Gura presei” a anunțat faptul că a primit rezultatul testului COVID-19 pe care și l-a făcut după ce a avut simptome asemănătoare cu cele provocate de virusul SARS-CoV-2.

Mircea Badea a anunțat la începutul ediției de duminică, 30 mai, a emisiunii pe care o prezintă, faptul că rezultatul testului COVID-19 pe care și l-a făcut este negativ.

„Începem superba emisiune cu o declarație, ca să ne înțelegem de la bun început, și anume: nu am COVID! Am făcut testul astăzi: negativ! Dacă mă vedeți fornăind, nu este COVID. Fac declarația aceasta și pentru colegii mei. E ceva pe bază alergică, din când în când. În sfârșit, am și eu perioade. Ce să fac…”, a declarat Mircea Badea.

Se pare că prezentantorul și-a făcut testul pentru COVID-19 întrucât avea simptome asemănătoare cu cele declanșate de virusul SARS-CoV-2.

Mircea Badea anunță că nu e bolnav de COVID-19

„Deci, nu e COVID! Toată lumea să stea liniștită, e totul ok!”, a punctat Mircea Badea.

Mircea Badea susținea la sfârșitul lunii ianuarie, când vaccinul anti-COVID-19 nu era disponibil pentru toate categoriile de cetățeni, faptul că nu se va vaccina prea curând deoarece „nu am chef să vină unul să-mi spună că m-am vaccinat peste rând, să nu fiu subiectul unei investigații, unei anchete ‘nenorocitul dracului s-a băgat peste rând și nu s-au vaccinat alte categorii care, într-adevăr să se vaccineze, că nu eu am făcut legea, nu eu am făcut platforma, nu eu am făcut centrele, ci oamenii pe care, sigur, îi susțin”.

Însă, acesta a precizat că totuși se va imuniza „ că nu am chef să stau prin carantine când mă duc și eu ca un om în concediu prin afara acestei țări, foarte frumoase, de altfel, dar e frumos și în afară”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase