Mircea Badea, ironic, după ce Dorian Popa a cântat la un majorat unde nu s-au respectat reguli de distanțare: Dar câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta?

Mircea Badea, ironic, după ce Dorian Popa a cântat la un majorat unde nu s-au respectat reguli de distanțare: Dar câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta?
Mircea Badea despre Dorian Popa: Câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta? Trebuie să îl bage la pușcărie!
Publicat: 16/07/2020, 14:35
Actualizat: 16/07/2020, 15:19

Prezentatorul TV Mircea Badea a comentat imaginile care au apărut în spațiul public cu Dorian Popa cântând la un majorat din Craiova, unde nu s-au respectat regulile de distanțare socială.

Prezentatorul emisiunii În Gura Presei a întrebat ironic câți ani de închisoare va face artistul după participarea la majorat. Mesajul prezentatorului  a fost unul sarcastic la adresa autorităților care susțin că astfel de petreceri sunt periculoase în contextul pandemiei.

„Eu mi-am început ziua văzând că Dorian Popa a ”ghiorlăit”. Că a ”ghiorlăit” e clar. Că s-a dus acolo, la o petrecere, un majorat, la Craiova, unde nu s-au respectat regulile, e adevărat. Că el ”ghiorlăie”, este clar! Dar câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta? Trebuie să îl bage! Nu ai cum! Trebuie să îl bage la pușcărie!

În contextul în care autoritățile critică vehement organizarea unor petreceri de acest fel și spun că din cauza petrecăreților care nu respectă regulile de distanțare se extinde virusul, prezentatorul întreabă la ce petrecere au participat cei 100 de doctori infectați la Galați

Mircea Badea: Cei 100 de doctori infectați la Galați tot la ghiorlăială au fost?

„Din cauza ghorlanilor, crește numărul de infectări. Bun, poate crește din cauza ghiorlanilor. Ultima dată am văzut că sunt 100 de doctori, de specialiști de la Galați care sunt infectați. 100! Doctorii ăia s-au infectat tot de la ghiorlăială? Adică au fost la Vama Veche sau ceva? Nu cred! E totuși cam ciudat! Sigur, nu am spus ceva rău despre specialiști, dar e totuși foarte ciudat la 4 luni de pandemie, să mai ai într-un singur loc 100 de doctori infectați. Adică asta s-a întâmplat la toată lumea, atunci, în prima lună”, a declarat Mircea Badea. 

Atunci când greșesc, eu recunosc! Am greșit, cred că am spus niște lucruri care puteau fi interpretate la adresa specialiștilor, foarte des invocați, pe toate canalele de televiziune. Dacă te uiți la talk show-uri, vine vorba despre specialiști. Ei știu cel mai bine, ei decid și pe ei trebuie să îi ascultăm. Sigur, întotdeauna este vorba despre specialiștii din România! Niciodată din orice altă parte.

Cred că am spus lucruri pentru care chiar vă cer iertare și le cer și lor pentru că nu mă doare gura, care ar fi putut fi interpretate ca fiind negative. Vreau să vă spun că aici am greșit.

Dorian Popa a cântat la un majorat cu mai mult de 20 de invitați

Dorian Popa, cântăreț și vlogger cu peste 1,73 milioane de abonați pe contul de YouTube, a postat secvențe filmate la petrecerea de majorat din Craiova, la care a cântat.

Conform site-ului Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, în Anexa 3, la capitolul „Măsuri pentru diminuarea impactului tipului de risc”, Articolul 1, punctul 10, se specifică: „Se interzice participarea la evenimente private în spaţii închise, cu excepţia celor care se desfăşoară cu participarea a cel mult 20 de persoane şi cu respectarea regulilor de distanţare fizică”.

Imaginile de la majorat pot fi văcute d ela minutul 14:00 în vloggul lui Dorian Popa:

BOMBĂ! Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Gina Pistol, OUT de la Antena 1?! Șefii i-au pus pe EI să-i prezinte emisiunea...
FOTO. Diana a căzut victimă hackerilor: i-au furat filmulețe explicite din telefon! Imagini intime i-au...
Dereglările hormonale se văd pe față. Hormonul care e „capul răutăților” și ne fură buna...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Secretar general NATO: Rusia trebuie să îşi retragă forţele din Moldova, Georgia şi Ucraina unde...
Cel mai important sfat dacă ai mașină DIESEL și pleci la drum iarna
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Prima țară din UE care elimină toate restricțiile împotriva COVID-19
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
SURSE. Luminița Vlădescu, propunerea PENIBILĂ a PSD pentru secretar de stat la Mediu
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Vestea ȘOC a momentului în România: S-a sinucis... Un sfârșit dramatic
Noua Ordine Mondială! Schimbare totală pe scena politică a lumii. Nimic nu va mai fi...
Intră în vigoare de la 1 februarie! Doar cu certificatul verde au voie. S-a luat...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România