O femeie a încercat să scape de fostul soț cu ajutorul unui asasin plătit. Continuarea poveștii sfidează orice scenariu de film

O femeie a încercat să scape de fostul soț cu ajutorul unui asasin plătit. Continuarea poveștii sfidează orice scenariu de film
Publicat: 15/03/2018, 18:03

Potrivit odditycentral.com, femeia ar fi fost deranjată de faptul că asasinul plătit a divulgat planul diabolic poliției. În decembrie 2016, Linda Gillman a fost arestată și acuzată că a încercat să angajeze un asasin pentru a-l elimina pe fostul ei soț și totul ar fi trebuit să pară un accident sau un jaf.

Doamna l-a angajat pe Christian Olsen să facă anumite treburi în curtea casei. La un moment dat, femeia l-a rugat pe Olsen să-l execute pe fostul ei soț și pe noua soție a acestuia. I-a dat un avans de 5.000 de dolari, promițându-i și un inel de diamant de 7.000 de dolari și 18.000 de dolari din asigurarea de viață a victimei.

Olsen nu a putut însă să comită crima și l-a contactat pe soțul lui Gillman, avertizându-l că se află în centrul unui complot criminal. Potrivit documentelor juridice, în timpul negocierilor între Gillman și Olsen, aceasta „a vorbit despre crima respectivă. De asemenea, femeia a cerut ca și actuala soție a fostului ei soț să aibă aceeași soartă, oferindu-i lui Olsen încă 10.000 de dolari. În total, Linda i-ar fi promis asasinului de ocazie 25.000 de dolari”.

După adunarea tututor dovezilor, poliția a arestat-o imediat pe femeie și a plasat-o în arestul penitenciarului din Salt Lake City. La scurt timp, aceasta a fost acuzată de obstrucționarea justiției, după ce a abordat un alt deținut, dintr-o bandă de neonaziști, pentru a-l elimina pe Olsen.

Gillman i-a spus infractorului că, dacă îl va ucide pe Olsen, ea va fi o femeie liberă și își va îndeplini toate visurile. Acuzațiile împotriva bătrânei au fost ulterior retrase, din lipsă de martori, dar doamna a încercat în continuare să caute asasini, pentru a se răzbuna pe cei care „i-au greșit”.

Femeia a căutat cu disperare un asasin. Doi. Trei…

Vinerea trecută, în timpul procesului privind încercarea de asasinare a soțului ei, Linda Gillman a fost acuzată de o nouă încercare de angajare a unui asasin, de data aceasta vizându-i pe Christian Olsen și un avocat, care a câștigat cazul împotriva ei.

Potrivit Good4Utah, în timp ce era în închisoare, Linda Gillman s-a împrietenit cu un alt deținut, încercând să-l convingă să folosească serviciile unui asasin din exterior. După ce i-a achitat cauțiunea de 5.000 de dolari, aceasta i-a oferit avocatului ei un cec de 155.000 de dolari, pentru fostul deținut, însoțit de o mărturie. Gillman l-a instruit pe fostul deținut să ia legătura cu Olsen și să-l determine să semneze scrisoarea de mărturisire, care o va scăpa de toate acuzațiile. Dacă ar fi refuzat să semneze, complicele lui Lindra ar fi apelat la serviciile unui asasin plătit.

În scrisoarea sa, Gillman l-a rugat pe fostul deținut să-l elimine din scenă și pe un anume „B.G.”, nimeni altul decât un avocat, care a reușit să o învingă în instanță. Din păcate pentru Linda Gillman, cecul și scrisoarea nu au ajuns la partenerul ei de fărădelegi, ci a fost confiscată de la avocat de polițiști.

În lumina noilor acuzații, femeia de 70 de ani va apărea din nou în fața judecătorilor în data de 23 aprilie, riscând închisoarea pe viață.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult