„Oul bizar” apărut pe tavanul unei camere. „Are cineva idee ce este?”

„Oul bizar” apărut pe tavanul unei camere. „Are cineva idee ce este?”
„Oul bizar” apărut pe tavanul unei camere. „Are cineva idee ce este?”
Publicat: 12/08/2021, 16:18

O fotografie publicată pe Facebook de o femeie din Australia cu un obiect straniu, ce seamănă cu un ou prins de tavan, i-a uluit pe internauți. Dezbaterea aprinsă a ajuns și în atenția presei locale.

7news.com.au o citează pe Amy, care a relatat totul pe un grup de Facebook. „Asta se află în garderoba fiului prietenei mele. Ei nu știu dacă a fost mereu acolo și nu l-au observat până acum sau dacă abia acum a apărut. Nu s-au mutat de mult acolo. Are cineva idee ce este? Și ce ar trebui să facă?”

Postarea a adunat numeroase comentarii, dar nimeni nu a reușit să spună exact ce este în fotografie.

Unii au spus că ar fi vorba de ouă de păianjen, care ar invada casa respectivă.

Alții au identificat „un ou de dinozaur”, dar comparația s-a lovit de scepticism: „Dacă am fi cu miliarde de ani în urmă…”.

Altcineva a comentat că este un cuib de păianjeni, care poate fi aspirat și apoi se dă cu mult insecticid.

Să nu lipsească un costum de protecție și o sursă de foc, pentru a incendia oul.

În cele din urmă, socrul lui Amy a elucidat…misterul: Era doar SPUMĂ expandabilă, folosită la acoperișul casei, care a penetrat tavanul.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult