PEDEAPSĂ DURĂ pentru bărbatul care a difuzat pe internet fotografii nud cu Scarlett Johansson

Publicat: 18/12/2012, 13:55
Actualizat: 26/06/2013, 07:15

Christopher Chaney, în vârstă de 36 de ani, a fost condamnat și să plătească daune de 76.000 de dolari actriței Scarlett Johansson, cântăreței Christina Aguilera și artistei Renee Olstead, care figurează printre alte câteva zeci de persoane ale căror adrese de e-mail au fost piratate.

Chaney a pledat vinovat în luna martie și risca o pedeapsă de 121 de ani de închisoare, dacă toate cele 26 de capete de acuzare ar fi fost reținute.

Citește și: IMAGINI INCREDIBILE! A făcut STRIPTEASE în metroul din BUCUREȘTI! Reacția călătorilor când au văzut-o goală!

Citește și: VIDEO. Actrița celebră de la Hollywood care apare GOALĂ într-un spot de promovare

Judecătorul a considerat că faptele acuzatului au dovedit „un dispreț incredibil la adresa victimelor”. Christopher Chaney a urmărit două dintre ele timp de mai bine de 10 ani.

„Interceptările telefonice ilegale i-au permis lui Christopher Chaney să aibă acces la e-mail-urile trimise de aproape 50 de victime și să vadă informații personale”, a subliniat procurorul Andre Birotte Jr.

„Christopher Chaney se face vinovat de faptul că a obținut zeci de fotografii private pe care le-a difuzat pe internet unde toată lumea putea să le vadă. Această acțiune a lui ține de criminalitatea online și este o amenințare reală pentru toți americanii. Toată lumea trebuie să fie atentă cu informațiile personale pe care le postează pe internet”, a adăugat el.

Christopher Chaney a fost arestat de FBI în octombrie 2011, după o anchetă de aproape 11 luni. El a piratat adresele online a aproape 50 de vedete, în special femei tinere, precum Mila Kunis, Scarlett Johansson și Christina Aguilera.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase