Staruri care au fost la aceeași școală. Ce făceau Cameron Diaz și Snoop Dogg când chiuleau împreună de la cursuri

Staruri care au fost la aceeași școală. Ce făceau Cameron Diaz și Snoop Dogg când chiuleau împreună de la cursuri
SNOOP DOGG si CAMERON DIAZ
Publicat: 02/09/2022, 19:22
Actualizat: 15/11/2022, 09:53

Indiferent dacă i-ai iubit sau i-ai urât, anii de școală au fost probabil unii dintre cei mai importanți din viața ta. Te-ai dus la cursuri (sau, în funcție de tipul de elev în care ai fost, ai sărit peste câteva din când în când), ai trăit drame dar și iubiri memorabile și poate chiar i-ai întâlnit pe câțiva dintre cei mai buni prieteni ai tăi. 

Pentru următoarele vedete, școala a însemnat faptul că le-a adus împreună și le-a lăsat amintiri care vor dăinui pentru totdeauna – sau, cel puțin până la următoarea reuniune colegială! 

Am făcut o listă cu vedete care au urmat aceeași școală. Iată ce amintiri au de atunci și ce i-a făcut să rămână împreună și peste ani. 

Cameron Diaz și Snoop Dogg

Născuți în California, ambii au fost elevi la Long Beach Polytechnic High School și, deși nu au fost colegi de clasă la niciun curs,  aveau o mulțime de prieteni comuni. „[Diaz] era non stop cu gașca mea de majorete”, a spus Snoop într-un interviu exclusiv pentru Yahoo! Music în 2013. „Ea era în echipa lor. Erau cele mai cool din liceu și toată lumea stătea cu ochii pe ele. Chiuleam împreună și mergeam la concerte sau organizam petreceri memorabile”, a spus cântărețul.

Jada Pinkett Smith și Tupac Shakur

Au circulat multe zvonuri despre relația care a existat între regretatul rapper Tupac Shakur și Jada Pinkett Smith, dar știai că perechea s-a întâlnit pentru prima dată în timp ce studia la Baltimore School for the Arts din Maryland? Pinkett Smith își amintește prima lor întâlnire ca și cum ar fi fost ieri, împărtășind amintirea într-un interviu: „Era prima zi de școală și a venit la mine și s-a prezentat. Și în liceu Pac arăta puțin amuzant. Cu siguranță, dacă mă uitam la el, nu ar fi fost genul de tip cu care să vreau să am de-a face”.

În ciuda primei ei impresii despre colegul de clasă, Pinkett Smith și Tupac s-au împrietenit imediat. „El a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”, a spus ea despre rapper. „Mi-a fost ca un frate.”

Lady Gaga și Nicky Hilton

Deși zeița pop și moștenitoarea imperiului hotelier au urmat în același timp Convent of the Sacred Heart, o școală romano-catolică pentru fete din New York, ele nu au fost în aceeași clasă. Câștigătoare Premiului Academiei pentru rolul din „A Star Is Born” este cu câțiva ani mai mică decât sora lui Paris Hilton, Nicky. Chiar dacă Gaga este astăzi o vedetă internațională, nu a avut mereu o viață ușoară la școală. Mama ei a dezvăluit pentru CBS că fiica ei a fost „umilită, batjocorită, izolată” în perioada liceului.

Jennifer Aniston și Chaz Bono

Jennifer Aniston și Chaz Bono, vedeta „The Morning Show” și activistul LGBTQ+ (care se întâmplă să fie și fiul lui Cher) nu au fost doar colegi de clasă la liceul LaGuardia High School, o școală de arte ale spectacolului din New York. Se pare că erau și prieteni destul de apropiați. „În fiecare zi, câțiva dintre noi mergeam acasă la Chaz după școală”, a spus Aniston pentru revista Allure. Să îți petreci după amiezile de după școală în casa lui Cher? Da, nu e mare lucru, dacă ar fi să o asculți pe Jennifer Aniston.

Freddie Prinze Jr. și Neil Patrick Harris

Înainte ca Freddie Prinze Jr. să devină un adolescent care frângea inimi în anii ’90 și Neil Patrick Harris să distreze audiența cu rolul din „How I Met Your Mother”, cei doi erau colegi de clasă la liceul La Cueva din Albuquerque, New Mexico. Harris era puțin mai în vârstă, absolvind în 1991. În timp ce Prinze Jr. și-a obținut diploma de liceu în 1994, cu doar trei ani înainte de a obține rolul principal în „I Know What You Did Last Summer”, unde și-a cunoscut soția, Sarah Michelle Gellar.

Prințul William și Eddie Redmayne

Nu oricine poate spune că și-a tocit coatele pe băncile școlii alături de un coleg de viță nobilă, dar Eddie Redmayne este unul dintre aceștia. El a urmat colegiul de elită Eton în același timp cu Prințul William. Cei doi trebuie să fi petrecut mult timp împreună, deoarece erau membri ai prestigioasei Societăți Eton, precum și colegi în celebra echipă de rugby a școlii.

Într-un episod din talk show-ul „Watch What Happens Live”, Redmayne și-a amintit despre timpul petrecut de William pe teren. „Întotdeauna mi-a părut puțin rău pentru el, pentru că, practic, în orice școală împotriva căreia ai fi jucat, tot ce voiau să facă era să-l abordeze pe Prințul William pentru ca apoi să poată spune „L-am abordat pe Prințul William’”, a glumit actorul.

Eddie Redmayne și Tom Hiddleston

Tom Hiddleston a urmat, de asemenea, prestigiosul Colegiu Eton, dar ca student nu a avut nici pe departe succesul de acum. Într-o producție școlară după „A Passage to India”, Eddie Redmayne a jucat rolul principal feminin al poveștii, Adela Quested, iar Hiddleston… ei bine, el a jucat unul dintre picioarele elefantului pe care personajul lui Redmayne îl călărea.

Fără resentimente, însă; actorii au parcurs un drum lung de la zilele lor ca studenți la Eton. Redmayne a câștigat un Oscar, un Glob de Aur și un premiu Tony, iar Hiddleston și-a consolidat cariera în universul cinematografic Marvel, ca Loki.

Winston Duke și Lupita Nyong’o

Hitul de succes al Universului cinematografic Marvel din 2017, „Black Panther” ar fi putut fi prima dată când Lupita Nyong’o și Winston Duke s-au întâlnit, având o chimie puternică între ei. Dar conexiunea lor datează de mult mai multă vreme. Co-starurile americane sunt prieteni buni în viața reală și au urmat în același timp școala de teatru a Universității Yale; Nyong’o chiar i-a făcut lui Duke un tur al campusului în prima sa zi de școală. Cei doi s-au apropiat de-a lungul timpului și chiar au vizionat împreună primul film „Avengers”.

Nicole Kidman și Naomi Watts

Australiencele Nicole Kidman și Naomi Watts au o prietenie care a început în adolescență, când erau colege la liceul de fete din North Sydney din Australia. După școală, actrițele au jucat împreună în „Flirting”, filmul din 1991 contribuind la relația strânsă pe care o au astăzi.

„Am trecut prin multe împreună de-a lungul unei perioade semnificative de timp. Această istorie te leagă”, a spus Watts pentru revista People despre legăturile ei afective cu Kidman. „Avem un respect și dragoste puternică una pentru cealaltă.”

Ansel Elgort și Timothée Chalamet

Îți place Timothée Chalamet? Nu esti singur, actorul are o mulțime ipresionantă de fani. Dar nici măcar dragostea noastră pentru Timmy nu se compară cu sentimentele pe care Ansel Elgort le are pentru prietenul și fostul său coleg de clasă. Actorii au urmat LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts din New York, unde și-au descoperit dragostea comună pentru actorie și baschet.

În 2017, Elgort a pus pe rețelele de socializare o poză cu absolvenții liceului LaGuardia la un meci de baschet, cu un mesaj extrem de sincer: „Mândria liceului Laguardia. Este o nebunie, Timmy și cu mine am jucat în aceeași echipă de baschet, am avut același profesor de actorie, dl. Shifman, am avut același profesor de științe, dl. Singh, și apoi, în același an, amândoi suntem nominalizați la Globul de Aur! Viața este o nebunie. Felicitări ție, Timmy!”

Gwyneth Paltrow și Kerry Washington

A deveni membru al popularului grup de acapella de la Spence School, Triple Trio, în liceu, a fost probabil prima incursiune a actriței „Scandal” Kerry Washington în lumina reflectoarelor și, potrivit ei, totul se datorează lui Gwyneth Paltrow. „Când eram în liceu îmi doream foarte mult să fiu în Triple Trio, pentru că președintă era o tipă dintr-o clasă mai mare, cu adevărat uimitoare, pe nume Gwyneth Paltrow ”, a spus Washington într-un episod din „Jimmy Kimmel Live!”. „Așa că mi-am dorit foarte mult să fiu președintă a Triple Trio într-o zi. Și apoi am devenit. Onoare pe care i-o datorez, în primul rând, prietenei mele de acum și inspirației de atunci, Gwyneth Paltrow.”

Owen Wilson și Wes Anderson

Absolvenții de la Universitatea din Texas, Owen Wilson și Wes Anderson, au avut parte de necazuri în timpul zilelor petrecute pe The Forty Acres. O aventură deosebit de hilară a implicat pătrunderea lor în prin efracție în apartamentul lor comun din Austin – incidentul avea să servească drept inspirație pentru primul lungmetraj al lui Anderson, „Bottle Rocket”. Relația dintre cei doi a rămas puternică mulți ani după facultate. „Simt că este o prietenie la fel de solidă acum, cum a fost mereu”, a spus regizorul despre relația lui cu Wilson. „Și mai avem câteva filme pe care vrem să le facem împreună”.

Matt Damon și Ben Affleck

Una dintre cele mai cunoscute perechi de prieteni pe viață de la Hollywood, Matt Damon și Ben Affleck s-au intersectat pentru prima dată în timp ce urma cursurile Cambridge Rindge și Latin School din Boston în timpul liceului. Povestea lor a continuat în Los Angeles, unde au locuit împreună chiar înainte de a colabora la „Good Will Hunting”, filmul care avea să schimbe în cele din urmă traiectoria carierei lor.

Zach Braff și Lauryn Hill

În 2018, Zach Braff a uimit Social Media când a postat pe Twitter (ca răspuns la un tweet al lui Paris Hilton) că Lauryn Hill a participat la bar mitzvah-ul său. Fanii nu au reușit să-și dea seama de legătură – ea este o legendă neo-soul, iar el este băiatul de aur al sitcomurilor – dar apoi s-a aflat că Braff și Hill au mers la același liceu din New Jersey când erau copii.

Zooey Deschanel și Kate Hudson

Într-un episod din „Watch What Happens Live”, foștii colegi de clasă ai lui Zooey Deschanel și Kate Hudson s-au reunit și au trecut în revistă cu drag amintirile lor din timpul petrecut la Crossroads School for Arts & Science din Santa Monica, California. Una dinte ele a fost legată de Hudson: drama din jurul unei producții școlare a lui Don Quijote pentru care au dat audiții atât ea, cât și Deschanel. În timp ce actrița din „Cum să pierzi un tip în 10 zile” a jucat rolul nepoatei lui Quijote, Deschanel a tras paiul scurt, alegându-se cu rolul… calului lui Quijote!

Adam Levine și Jonah Hill

Cei mai buni prieteni Adam Levine și Jonah Hill s-au întâlnit pentru prima dată când erau preadolescenti, după ce drumurile dese la biroul directorului i-au tot făcut să se întâlnească. „Tații noștri s-au cunoscut în biroul directorului din liceu”, a spus Hill despre originile relației sale cu Levine. „Am fost aduși împreună la școală, am locuit unul în casa celuilalt”.

De-a lungul anilor, cei doi prieteni au rămas apropiați, sărbătorind reciproc victoriile de pe parcurs. Hill atribuie asta faptului că sunt încă aceiași oameni care au fost în copilărie. „[Levine nu este] diferit acum… este un tip la fel de grozav ca întotdeauna. Cunosc o mulțime de oameni celebri și el este unul care nu s-a schimbat.”

Jemima Kirke și Lena Dunham

Când familia Jemimei Kirke s-a mutat din Londra în New York, britanica s-a trezit copleșită pe holurile aglomerate ale școlii Saint Ann din Brooklyn, New York. Într-o zi, ea s-a intersectat cu colega de clasă și cu viitoarea colegă de platou de la „Girls”, Lena Dunham, iar restul este istorie.

Busta Rhymes și Jay-Z

Credeți sau nu, lumea rap-ului este destul de mică și ce exemplu mai bun poate fi în acest sens decât faptul că Busta Rhymes și Jay-Z au o istorie lungă, lungă care îi leagă. Rapperii din Brooklyn au urmat cursurile George Westinghouse Career and Technical Education High School, unde și-au petrecut o mare parte din timp luptându-se pentru a vedea cine era cel mai bun.

În 2010, Busta Rhymes a vorbit cu Sway de la MTV News despre pierderea primei bătălii rap cu Jay-Z, susținând că, încă de atunci atunci știa că Shawn Carter este o valoare. „A fost probabil prima dată când am pierdut o bătălie care a contat”, a spus el. „[Jay-Z] a exemplificat întotdeauna măreția ca MC. A fost un om de știință cu asta.”

Adele și Jessie J

BRIT School din Croydon, Anglia, este alma mater pentru mai mulți cântăreți celebri, inclusiv Jessie J și Adele. „Am avut tot felul de prieteni. O cunoșteam pe Adele; am fost în același an”, a scris Jessie J despre perioada petrecută la BRIT  School în autobiografia sa „Nice to Meet You”. „Obișnuiam să stăm la prânz și să facem sesiuni de improvizație. Cântam melodii pe care le-am scris sau interpretam orice la care lucram în acel moment.”

Amy Winehouse, și ea absolventă de BRIT, a fost o mare inspirație pentru ambele cântărețe, care i-au călcat pe urme la ani de la debutul ei. „Când Adele a început să aibă succes Amy Winehouse era deja o legendă – a fost uimitor să am ocazia de a privi și de a învăța de la ea.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Cele mai scumpe și mediatizate divorțuri ale celebrităților: cât a obținut Robyn Moore după despărțirea de Mel Gibson

TOP 15 ecranizări ale unor romane celebre | VIDEO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?