Trump a pus toate „tunurile” pe Oprah. „Sper să candideze la președinție, ca să fie deconspirată și învinsă!”. Ce l-a iritat pe liderul de la Casa Albă

Trump a pus toate „tunurile pe Oprah. „Sper să candideze la președinție, ca să fie deconspirată și învinsă!. Ce l-a iritat pe liderul de la Casa Albă
Publicat: 19/02/2018, 18:43

În weekend, Donald Trump s-a uitat la emisiunea „60 Minutes” și „s-a autosesizat”, scrie hollywoodreporter.com. Președintele a intrat duminică seară pe Twitter pentru a o critica pe Oprah Winfrey, pe marginea unei discuții pe care vedeta a avut-o cu votanții din Michigan, în emisiunea „60 Minutes” de la CBS. Winfrey a vorbit cu fanii din Grand Rapids, care l-au evaluat pe președinte.

Americanii au vorbit despre remarcile lui Trump cu privire la „țările de rahat”, imaginea SUA în lume și starea de sănătate a președintelui.

Winfrey, care a moderat discuția cu șase votanți, a pus la îndoială impactul lui Trump asupra mișcării #MeToo, chiar dacă „20 de femei” l-au acuzat de hărțuire sexuală. „Credeți că președintele este încadrat în alte standarde, când vine vorba de hărțuirea sexuală?”, îi întreabă Winfrey pe votanți.

„Tocmai am urmărit o Oprah Winfrey foarte nesigură, care vorbește cu oamenii în cadrul „60 Minutes”. Întrebările au fost imparțiale și tendențioase, informațiile prezentate, incorecte. Sper să candideze la președinție, ca să fie deconspirată și învinsă, întocmai ca ceilalți!”, a scris Trump pe Twitter.

Speculația potrivit căreia Winfrey ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2020 a fost alimentată de un discurs al acesteia, susținut la gala premiilor Globurile de Aur din acest an.

Ulterior, Winfrey a revenit și a spus că nu are de gând să candideze la cea mai înaltă funcție în statul american. „Sunt uimită de faptul că unii oameni cred că aș putea fi liderul lumii libere, dar nu este pentru mine”, a declarat vedeta americană.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult