Un tată și-a pus fiul să alerge spre școală, prin ploaie, după ce a aflat că acesta își hărțuia colegii

Un tată și-a pus fiul să alerge spre școală, prin ploaie, după ce a aflat că acesta își hărțuia colegii
Publicat: 06/03/2018, 11:22
Actualizat: 06/03/2018, 17:19

Bryan Thornhill l-a filmat din mașină pe fiul său în vârstă de 10 ani, în timp ce se deplasa la școală prin ploaie, scrie Daily Mail.

Bărbatul și-a motivat gestul: „Salut tuturor, ați face bine să ascultați de tatăl vostru. Fiul meu s-a luat la harță în autobuzul școlii și i s-a interzis accesul timp de trei zile, deoarece a fost un mic scandalagiu și eu nu tolerez asta, un suport așa ceva!”

„Așadar, va trebui să alerge până la școală, care se află la 1,6 km de casa noastră, astfel încât va experimenta toată săptămâna acest sport”, a mai spus tatăl supărat.

În ciuda faptului că și-a pedepsit fiul, bărbatul a văzut și umorul din situație. „Vestea bună este că micuțul meu aleargă chiar bine. Ieri a fost nepoliticos cu Michelle, astfel încât azi va alerga, chiar dacă plouă. Am vrut să vă arăt și vouă, ca să râdeți”, a declarat Thornhill.

Se pare că pedeapsa funcționează și comportamentului fiului „s-a îmbunătățit”, fiind apreciat de învățătoare.

„Asta numesc eu parenting”, a mai adăugat Thornhill. „Învățați-i asta pe copiii voștri, nu trebuie să fiți prieteni, ci părinți. De asta au nevoie copiii în ziua de azi”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase