UPDATE! Actrița Tanya Roberts, din seria James Bond, a murit. Confuzia tragică privind moartea ei

UPDATE! Actrița Tanya Roberts, din seria James Bond, a murit. Confuzia tragică privind moartea ei
UPDATE! Actrița Tanya Roberts, din seria James Bond, a murit. Confuzia tragică privind moartea ei
Publicat: 04/01/2021, 08:51
Actualizat: 06/01/2021, 10:31

(UPDATE) Actrița Tanya Roberts a murit într-un spital din Los angeles, la vârsta de 65 de ani, scrie BBC. Moartea ei fusese anunțată accidental cu o zi înainte, însă actrița era de fapt în viață, chiar dacă internată în spital.

Știrea inițială 2. Soțul actriței Tanya Roberts a declarat că vedeta din „James Bond” nu a murit, așa cum îl anunțaseră ÎN MOD ERONAT reprezentanții spitalului Cedars Sinai, dar se află conectată la aparate. „Mai este printre noi, dar nu pentru mult timp”, a spus Lance O’Brien. Bărbatul îndurerat nu știe cine se face vinovat pentru confuzia incredibilă.

Știrea inițială. Doliu în cetatea filmului. Actrița Tanya Roberts a murit la vârsta de 65 de ani.

Actrița Tanya Roberts a murit după mai multe zile de spitalizare, scrie Daily Star.

Tanya Roberts a leșinat în propria casă, în Ajunul Crăciunului și a fost dusă de urgență la spital. În ciuda eforturilor medicilor, vedeta nu și-a mai revenit și duminică seara a fost anunțat decesul.

Deocamdată, cauza morții actriței nu a fost dezvăluită.

Tanya Roberts a intepretat rolul Sheena în serialul cu același nume din anii 1980.

Aceasta a fost Bond Girl în pelicula „A View to a Kill”, în care rolul agentului 007 i-a aparținut legendarului Roger Moore.

Ulterior, Tanya Roberts a jucat în numeroase producții, precum „Body Slam”, „Night Eyes” sau „Inner Sanctum”, dar și în seriale precum „Charlie’s Angels”, „The Love Boat”, „Fantasy Island” și „That ’70s Show”.

În ultimii ani ai carierei artistice, vedeta hollywoodiană s-a dedicat activității de producător.

Tanya Roberts a fost măritată, între 1974 și 2006, cu Barry Roberts, dar cei doi nu au avut copii, informează tabloidul britanic.

Actorul Florin Anton a murit la 64 de ani. Marian Râlea, devastat de vestea tristă: „Drum bun, dragul meu coleg și prieten”

Florin Anton, unul dintre cei mai apreciați actori români, a murit la 64 de ani. Marian Râlea, magicianul de la Abracadabra, a transmis câteva cuvinte emoționante după aflarea veștii tragice.

Actorul Florin Anton a jucat în filme celebre, precum „Pădureanca” și „Faleze de nisip”.

Artistul a fost înmormântat în data de 30 decembrie la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor.

Decesul său a venit neașteptat pentru rude și prieteni. Actorul are doi copii, Ioana Anastasia și Vladimir, care au îmbrățișat pasiunea pentru artă a tatălui lor.

Marian Râlea, „magi” de la Abracadabra, l-a evocat pe bunul său coleg.

„Actorii când coboară de pe scenă nu mai știu cum să își țină mâinile, pe unde să pășească, să nu încurce lumea. Devin vulnerabili și nu știu să lupte cu virușii omenești care îi pot răpune! Drum bun, dragul meu coleg și prieten, Florin Anton! Rămâi mereu în sufletul meu”, a scris Marian Râlea pe pagina sa de Facebook.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult