VIDEO | Care este rutina de îngrijire a Danei Sota, la podcastul lui Mihai Morar, „Fain & Simplu”: „Acum am mai multe creme în frigider decât mâncare”

Publicat: 08/08/2022, 12:58
Actualizat: 08/08/2022, 13:15

Dana Sota este primul influencer de beauty autentic din România, cu peste 20 de ani de experiență în industria frumuseții. Invitată la podcastul „Fain & Simplu”, cu Mihai Morar, Dana Sota a împărtășit secretele ei și cel mai important, cum să acceptăm și chiar să ne împrietenim cu trecerea timpului.

Dana Sota nu are o rutina ta de îngrijire „stufoasă” chiar dacă admite că cremele sunt ultimul lucru care-i lipsește, după cum i-a povestit lui Mihai Morar, la „Fain & Simplu”.

„Nu e stufoasă, și da, am o chiuvetă plină de creme, și toată baia e plină de creme, și mai am și frigidere pentru creme, și dulapuri pentru creme. Dar, lucrând în domeniul ăsta, de atât de mult timp – sunt și investițiile mele personale, pe care vreau să le am neapărat și pe care mi le cumpăr singură, am și mulți parteneri, colaboratori, care îmi trimit la testare produse noi. Acum am mai multe creme în frigider decât mâncare”, a povestit Dana Sota.

Dana Sota spune că maxim zece minute durează rutina de îngrijire. „Curățarea, pe care o fac cu un gadget, un aparat, o perie fină, care face și o ușoară exfoliere, apoi loțiunea tonică, imediat, țac, pac, aștepta să intre în piele, totdeauna trebuie să aștepți spre un minut pentru ca produsul aplicat să se absoarbă bine, după care contur de ochi – obligatoriu, de la 35-40 de ani, ser, mai stăm puțin, cremă și gata”, a detaliat Dana Sota, la podcastul lui Mihai Morar.

Șapte produse cosmetice necesare vara

Dana Sota a amintit recent, într-o postae pe Instagram, câteva produse cosmetice care nu trebuie să lipsească din geantp în această vară:

* Spray cu factor de protecție solara 50, matifiant

* Apa termală

* BB cream sau CC cream spf 50

* Lip gloss

* Ochelari de soare – chiar dacă nu sunt un produs cosmetic crează o barieră de protecție în jurul ochilor

* Sticla cu apă pentru hidratare

* Șervețele matifiante pentru a absorbi excesul de sebum

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase