Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD Sector 1: ”Eșecul Clotilde Armand: Au trecut 365 de zile de la comiterea tâlhăriei electorale și asumarea unei închipuite victorii”

Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD Sector 1: ”Eșecul Clotilde Armand: Au trecut 365 de zile de la comiterea tâlhăriei electorale și asumarea unei închipuite victorii”
Publicat: 28/09/2021, 12:39
Actualizat: 28/09/2021, 12:42

Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei în cabinetul Grindeanu și actual vicepreședinte al PSD Sector 1, spune că a trecut un an de la „comiterea tâlhăriei electorale și asumarea unei închipuite victorii împotriva adevăratului câștigător, candidatul social-democrat, Daniel Tudorache”.

„Eșecul Clotilde Armand: 1 an de la #noapteacahoții, 365 de zile de catastrofă administrativă.

Astăzi se împlinește un an de la cea mai evidentă, documentată și filmată fraudă electorală de după 1990. În noaptea de după alegerile locale din 27 septembrie 2020, democrația românească a fost suspendată de un grup organizat în acest sens. Dacă în 2016 nu reușiseră să fure destul cât să anuleze victoria candidatului PSD, 4 ani mai târziu au revenit mai bine pregătiți, mai protejați și mai puși pe rele. Astfel, s-a întâmplat ceea ce a văzut o țară întreagă, la toate posturile de televiziune: indivizi fără vreo calitate oficială ieșind cu sacii cu voturi din sediul BES. Totuși, dincolo de această abominabilă faptă, săvârșită împotriva românilor și a statului de drept, au trecut și 365 de zile de la comiterea tâlhăriei electorale și asumarea unei închipuite victorii împotriva adevăratului câștigător, candidatul social-democrat, Daniel Tudorache”, spune Alexandru Petrescu.

Acesta a oferit bilanțul ultimului an de administrație al primarului Clotilde Arrmand, ”raportat la promisiuni”:

– amenajarea unei promenade de 44 km în jurul salbei de lacuri din Sectorul 1. Rezultat: ZERO. Lacurile și parcurile din Sectorul 1 arată ca după război, cadavre de animale plutesc pe apă, iar locurile de joacă sunt pline de gunoaie și șobolani.

– reabilitarea termică a blocurilor. Rezultat: ZERO. Nici măcar lucrările aprobate și planificate deja pentru execuție nu au fost realizate.

– elaborarea unui PUZ finanțat din bugetul sectorului pentru Zona Protejată Bazilescu, care să stopeze abuzurile urbanistice. Rezultat: ZERO. Mai mult, în tot sectorul, serviciile publice administrative în domeniul urbanismului sunt blocate, afectând investitori, furnizori de materiale, beneficiari finali și, poate cel mai important, generând șomaj și sărăcie.

– refacerea trotuarelor pentru circulația pietonală, pe baza unui plan pe termen mediu aprobat în Consiliul Local, Rezultat: ZERO. Nici măcar locuitorii zonelor centrale nu se așteaptă la străduțe, alei sau trotuare fără gropi, darămite cei de la periferie.

– construirea de 10.000 locuri noi de parcare în subteran sau în sistem Park&Ride în zonele aglomerate, în special în zona Parcului Bazilescu, Pieței Victoriei. Rezultat: ZERO. Singurul „succes” în domeniul parcărilor a fost transformarea locurilor de reședință în locuri cu plată, cu tarife mult mai mari.

– 50.000 de copaci și perdele forestiere la periferia sectorului. Rezultat: ZERO. Sectorul 1 este mai sufocat ca niciodată, mai ales că puținele parcuri au fost lăsate în paragină.

„Absența gunoaielor, șobolanilor, căpușelor, țânțarilor și a altor lighioane nu se regăsea printre promisiuni”

„Observăm cu toții că absența gunoaielor, șobolanilor, căpușelor, țânțarilor și a altor lighioane nu se regăsea printre promisiuni. Probabil de aceea și firescul apocaliptic al sectorului nostru, în viziunea celui mai incompetent edil din istorie. Paradoxal, după războiul cu operatorul de curățenie, am plătit mai mult, 3 firme în loc de una, iar ulterior prestația a fost redusă. Un circ de aproape un an, care nu a dus la niciun rezultat. La fel ca și circul politic dintre Clotilde Armand și Sebastian Burduja, asociatul său din PNL. Impusă și susținută de acesta drept candidat, deși consilierii PNL îi votează toate inițiativele inepte, cei doi simulează o răfuială permanentă, menită să ascundă dezastrul, incompetența, abuzul și hoția.

Totul in contextul unei execuții bugetare la capitolul investitii de doar 4.75%, exprimând fără echivoc ca primaria este profund blocată, incapabila sa răspundă cerințelor de dezvoltare a unei comunități urbane moderne.
În acest sumbru tablou, vă reamintesc tuturor că există o șansă: demiterea acestui sinistru personaj printr-un referendum convocat de cetățeni. Vă aștept, alături de voluntarii Partidului Social Democrat, la corturile instalate în toate punctele fierbinți ale sectorului nostru, pentru ca împreună, să alungăm din Primărie acest nepermis accident al istoriei”, a mai precizat Alexandru Petrescu, vicepreședinte al PSD Sector 1.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Podul prăbușit din Baltimore: 2 victime, recuperate din apă