Călin Popescu Tăriceanu: ”Nu mai pot suporta isteria întreținută de guvernanți în privința infectărilor cu coronavirus. Lăsați-ne să revenim la viață!

Călin Popescu Tăriceanu: ”Nu mai pot suporta isteria întreținută de guvernanți în privința infectărilor cu coronavirus. Lăsați-ne să revenim la viață!
Călin Popescu Tăriceanu: ””Nu mai pot suporta isteria întreținută de guvernanți în privința infectărilor cu coronavirus. Lăsați-ne să revenim la viață!
Publicat: 20/07/2020, 10:14
Actualizat: 20/07/2020, 10:15

Potrivit agenției Reuters, Marea Britanie întrerupe publicarea zilnică a numărului de decese provocate de noul coronavirus. Decizia este luată în contextul a apariției a numeroase semne de întrebare referitoare la bilanțurile anterioare, existând suspiciunea că acestea au fost exagerate.

Modul de calcul al datelor va fi revizuit, a hotărât guvernul de la Londra, iar Călin Popescu Tăriceanu a postat în mediul online un alt mesaj dur la adresa guvernului Orban. Potrivit celor scrise de liderul ALDE, este întreținută o adevărată ”isterie” în privința infectărilor cu noul coronavirus, iar viața nu poate reveni la normal, în România, dacă punctul central al fiecărei zile este reprezentat de ”comunicatul de la ora 13.00 al Grupului de (Dez)Informare Strategică”.

”Nu mai pot suporta isteria întreținută de guvernanți în privința infectărilor cu coronavirus. Să fie clar, nu sunt dintre cei care contestă existența Covid-19, cum nu contest faptul că trecem printr-o situație dificilă. Sunt partizanul luării de măsuri active (purtarea măștii și evitarea aglomerațiilor) și nu a celor care implică încălcări brutale ale drepturilor noastre. Însă această panică întreținută de guvernanți pe banii noștri gâtuie economia și ucide în fiecare zi sute de locuri de muncă! Viața nu va reveni la normal dacă momentul central al zilei se va concentra în continuare în jurul comunicatului de la ora 13.00 al Grupului de (Dez)Informare Strategică! Asta nu e viață! Ne transformați în niște roboți care se uită hipnotizați în ochii lui Kaa!”, scrie liderul ALDE pe pagina sa de socializare.

Călin Popescu Tăriceanu: ”Încetați să transformați aritmetica celor infectați într-o loterie din care doar voi aveți de câștigat!”

Călin Popescu Tăriceanu transmite că este nevoie de o transparență totală, iar dacă guvenanții doresc informarea corectă a populației, atunci ar trebui publicat și numărul persoanelor decedate din cauza unor alte afecțiuni, nu numai infecția cu COVID-19.

Mulți români mor pentru că spitalele sunt închise și nu mai au acces la tratamentul salvator, scrie Călin Popescu Tăriceanu, iar măsurile luate de guvernul Orban duc la o adevărată ”tragedie”. 

”Vreți să vorbim despre tragedii cu cărțile pe masă? Atunci faceți public numărul persoanelor decedate din cauza altor afecțiuni decât coronavirus! Asta dacă ați ținut evidența și nu ați trecut persoane decedate din alte motive la categoria Covid-19. Dacă știm în fiecare secundă câți concetățeni au fost răpuși de virus, atunci haideți să știm și câți au decedat de cancer, infarct, accidente vasculare sau alte boli! Abia atunci o să avem imaginea reală a tragediei pe care măsurile guvernului Orban le provoacă!”, avertizează Tăriceanu.

Deci, vă provoc: faceți public în fiecare zi, în paralel cu numărul persoanele decedate din cauza coronavirus, numărul românilor care își pierd viețile din cauza spitalelor închise, din cauză că nu au acces la tratament! Și atunci o să vedem cu toții marea minciună!

Călin Popescu Tăriceanu

”Sau nu mai faceți publică nici o cifră, așa cum au hotărât și britanicii! Lăsați-ne să revenim la viață! Încetați să transformați aritmetica celor infectați într-o loterie din care doar voi aveți de câștigat!”, încheie Călin Popescu Tăriceanu.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului