Candidatura lui Piedone, contestată în instanță

Redactor:
Gabriela Ghitcuta
Candidatura lui Piedone, contestată în instanță
Membrii Asociației „Colectiv pentru Viitor" depun, vineri, la Judecătoria Sectorului 4 contestație împotriva candidaturii depuse de Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat de primar, se anunță pe pagina de Facebook a asociației.

Asociația „Colectiv pentru Viitor” a anunțat, joi, pe pagina de Facebook că va contesta candidatura depusă de Cristian Popescu Piedone pentru alegerile locale din iunie. Membrii asociației au notat pe pagina de Facebook, că vor merge la Judecătoria Sector 4, însoțiți de avocați, pentru a înregistra actul de sesizare, vineri la ora 11.

„Cererea de contestație poate fi adaptată și adăugită cu suferințele și prejudiciile suferite de fiecare dintre voi ca urmare a activității de primar celui ce nu ezită să ne reconfirme, prin candidatura sa, că apropiații noștrii au murit degeaba”, scriu reprezentanții „Colectiv pentru Viitor” pe pagina de Facebook.

Cristian Popescu Piedone a anunțat, miercuri, tot pe pagina de Facebook, că și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 4, după ce anunțase că se retrage din viața politică, în urma tragediei din Colectiv, el fiind urmărit penal.

Piedone a precizat că va candida ca independent. „Astăzi am făcut un pas care nu mi-a fost ușor: mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 4. Singurii care au fost prezenți alături de mine au fost copiii mei: Ana și Vlad, pentru că familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie și mi-a dat curajul de a merge mai departe” a scris Cristian Popescu Piedone, care a demisionat din funcția de primar al Sectorului 4 în contextul protestelor de la sfârșitul anului trecut, declanșate după tragedia din clubul Colectiv.

 

Inchide