Ciucu: Domnul Cîțu mi-a cerut direct susținerea la Congresul PNL

Ciucu: Domnul Cîțu mi-a cerut direct susținerea la Congresul PNL
Foto: Facebook
Publicat: 29/05/2021, 16:28

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat că Florin Cîţu i-a cerut direct susţinerea politică la viitorul congres al PNL, această declarație fiind o confirmare indirectă a faptului că premierul intenţionează să candideze la șefia partidului.

Domnul Cîţu mi-a cerut direct susţinerea politcă. Domnul Orban mi-a cerut prin Violeta Alexandru”, a declarat Ciucu, întrebat fiind dacă potenţialii candidaţi la conducerea PNL i-au cerut să îi susţină.

Orban: Este evident că există această aşteptare, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat există o aşteptare ca premierul Florin Cîţu să candideze la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

„Este evident că există această aşteptare, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL. Asta e decizia dânsului, eu nu îmi permit să comentez, eu mi-am anunţat candidatura şi îmi fac campanie în mod pozitiv, convingându-i pe colegii mei din PNL că am o viziune şi un proiect serios atât pentru PNL, cât şi pentru România”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în judeţul Mureş, potrivit G4media.ro.

Orban a mai declarat că vrea doar să se facă o campanie pozitivă, bazată pe proiecte, pe obiective, iar candidații să nu îşi atace colegii.

Data la care va avea loc Congresul PNL este 25 septembrie.

Florin Cîţu a evitat până în prezent să anunţe o candidatură oficială la conducerea PNL.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase