CONTRE POLITICE. Purtătorul de cuvânt al PSD, acuzații grave la adresa lui Rareș Bogdan: Ce ironie să te visezi român verde și să ajungi o zgaibă roz! Politician „fake”, fără caracter, în opoziție cu propriul partid – FOTO

CONTRE POLITICE. Purtătorul de cuvânt al PSD, acuzații grave la adresa lui Rareș Bogdan: Ce ironie să te visezi român verde și să ajungi o zgaibă roz! Politician „fake”, fără caracter, în opoziție cu propriul partid - FOTO
Purtătorul de cuvânt al PSD, acuzații grave la adresa lui Rareș Bogdan: Ce ironie să te visezi român verde și să ajungi o zgaibă roz! Politician „fake”, fără caracter, în opoziție cu propriul partid / Sursă FOTO: Alexandru Dobre - Mediafax Foto
Publicat: 18/06/2020, 08:59
Actualizat: 18/06/2020, 09:02

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romașcanu a reacționat pe pagina personală de Facebook în cursul zilei de miercuri, 17 iunie, criticându-l dur pe liderul PNL Rareș Bogdan în contextul în care cel din urmă i-ar fi numit pe social democrați „hahalere”.

Lucian Romașcanu a scris despre Rareș Bogdan că „a ajuns în politica mare pe calitățile pe care le clama necesare pentru această poziție: prost, imoral, ticălos, lingușitor, c..vă și obligatoriu corupt” și l-a numit „Cațavencu al momentului”.

Momentan, nu se știe dacă Lucian Romașcanu l-a numit „Cațavencu” pe Rareș Bogdan făcând referire la personajul literar din piesa de teatru „O scrisoare pierdută”, a lui Ion Luca Caragiale, Nae Cațavencu, sau nu. Personajul este un reprezentant al demagogiei politice, potrivit clasificării lui Pompiliu Constantinescu, ceea ce înseamnă că vrea să își creeze o popularitate prin discursuri bombastice și prin promisiuni mincinoase.

Purtătorul de cuvânt al PSD, contră dură pe Facebook: „Acest Cațavencu al momentului se vede deținătorul balanței moralei”

„Pentru a-și confirma propriile spuse, Rareș – românul roz a ajuns în politica mare pe calitățile pe care le clama necesare pentru această poziție: prost, imoral, ticălos, lingușitor, c..vă și obligatoriu corupt.

Nu sunt vorbele mele, sunt ale lui, nu am atacat pe nimeni folosind asemenea epitete, acum le folosesc citându-l și îmi prezint scuze cititorilor și chiar și lui, pentru că îi amintesc jignirile ce singur și le-a adus.

Acest politician fake cum îl caracteriza cineva pe bună dreptate, acest Cațavencu al momentului, se vede deținătorul balanței moralei și patriotismului în politică. N-are nici trecut nici stofă pentru această auto-alocată misie, proslăvirea generalului Vlad sau a lui Gabriel Oprea sunt exemple decisive ale flexibilității de coloană a rozului român.

Fără caracter, în opoziție cu propriul partid când simte care e direcția publică, își ia periodic trompeta și luptă zgomotos pentru urechi care încă îl mai cred”, a fost „potrtretul” făcut de Lucian Romașcanu europarlamentarului.

„A comis o măgărie procedurală”

„Ultima măgărie este să se refere la opozanții politici cu gentilul termen de hahalere pentru niște declarații de intenție legate de starea de alertă.

Premierul faliment, șeful căruia îi vrea scaunul, a comis o măgărie procedurală prelungind starea de alertă fără a solicita încuviințarea Parlamentului. Răspunderea le aparține în integralitate, atât sanitară cât și, mai ales, economică”, i-a criticat purtătorul de cuvânt al PSD pe guvernanți pe Facebook.

„Ce ironie să te visezi român verde și să ajungi o zgaibă roz…”

De asemenea, acesta sugerează că Rareș Bogdan va deveni în curând istorie și „își va savura berea la Bruxelles”, făcând referire la funcția de europarlamentar a acestuia.

„Rareș agreează dictatura de 20%, fără dialog, fără dezbatere, dar sfârșitul e aproape. Iar Rareș își va savura berea la Bruxelles, ca trist președinte al unui partid istorie. Istorie, nu istoric, căci legătura dintre Orban, Blaga, Turcan et comp și Brătieni este aceeași cu legătura dintre Rareș și interesul României.

Ce ironie să te visezi român verde și să ajungi o zgaibă roz pe obrazul gros al PNLului de azi.

P.S. Ca să-mi confirme cele spuse mai sus, Rareș iar critică guvernul lui, că de ce păcănele și nu restaurante, că bine că biserici deschise etc. Rareș, fii bun și citează PSDul când te mai cerți cu propria gașcă. Hahalerelor!”, a mai scris Lucian Romașcanu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce se întâmplă pe piaţa medicamentelor din România?