CTP, despre candidații la Primăria București: „Gabriela Firea procedează ca Dragnea / Nicușor Dan ca un avocat cu simbrie”

Redactor:
Maria Stoica
CTP, despre candidații la Primăria București: „Gabriela Firea procedează ca Dragnea / Nicușor Dan ca un avocat cu simbrie”
Alegeri locale București. Cine este pe primul loc conform primului Exit Poll

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a făcut, vineri seară, la Digi 24, o analiză a alegerilor pentru Primăria București. În opinia jurnalistului, Gabriela Firea procedează precum Liviu Dragnea cu echipa sa din Teleorman, în timp ce Nicușor Dan, contracandidatul ei, în scandalul în care a fost implicat în ultimele zile a acționat „ca un avocat cu simbrie”.

Gabriela Firea comparată cu Liviu Dragnea

„Doamna Firea face exact ce a făcut dl. Dragnea cu echipa sa din Teleorman: prima grijă, și-a plantat, cum a ajuns la putere, oamenii din Teleorman. Teleormanul se numește, în cazul dnei Firea, Voluntari și cercul ei de personaje, fie rude, fie amici, vecini de amici și așa mai departe. La fel ca PSD-ul lui Dragnea, doamna Firea insistă enorm – și nu pe banii dânsei – pe a ne spune nouă cât de bine ne este în București, dar nu ne dăm seama! A fost un adevărat puhoi, șuvoi, care continuă și acum în campania electorală, (…) toți acei kilometri de reclame cu Primăria Capitalei în colț, care inundă ecranele de atâta vreme, deci a ținut să ne spună cât de bine ne e; nu ne-a lăsat să vedem noi, ăștia, care stăm în oraș și trăim aici în fiecare zi: o fi bine, o fi rău? Nu! E bine, pentru că așa vă spun eu, cu banii de la bugetul Primăriei!”, a precizat jurnalistul CTP la Digi 24.

CTP, despre Nicușor Dan: ”Avocat cu simbrie”

În ceea ce-l privește pe contracandidatul Gabrielei Firea, Nicușor Dan, CTP spune că acesta a încercat să facă o „campanie excentrică, mai puțin obișnuită, ieșind în peisaj, în decor, pe stradă, la depoul de tramvaie, în Prelungirea Ghencea”.

Amplitudinea campaniei electorale a dlui Nicușor Dan a fost mult redusă față de cea a dnei Firea. Mai degrabă a reacționat dl Dan împreună cu membrii PNL și USR – am văzut, s-au dus la sediul PSD ca să pună bannere pe porți.Însă dl. Nicușor Dan NU a reacționat în regulă, din punct de vedere moral, în acest caz care s-a ivit, care a fost adus publicului (o înregistrare audio cu Nicușor Dan care suna un consilier al unui primar de sector pentru a interveni în cazul demolării restaurantului unui om de afaceri – n.r.), a mai spus gazetarul.

În continuare, Cristian Tudor Popescu spune că „Nicușor Dan susține în continuare – și acum – că un om care candidează la Primăria Capitalei, un om care este vicepreședinte de ONG, un om care a militat de pe niște standarde morale în ultimii 10-15 ani în viața politică a Capitalei și a țării se poate comporta ca un avocat plătit. Nicușor Dan vorbește ca un avocat cu simbrie în acest caz. Asta nu înseamnă că îl acuz pe dl Nicușor Dan că a luat mită, așa cum face PSD. Nu știu de ce a făcut ce a făcut dl Nicușor Dan”.

Gigi Becali a început cumpărăturile de Black Friday. Cinci transferuri dintr-o lovitură la FCSB. Roş-albaştrii...
Ce s-a întâmplat după ce un ungur a luat acasă o prostituată din Gara de...
FOTO, Loredana Groza, imagini total indecente! S-a filmat aproape goală complet la masaj
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
Franţa, sub teroare. Trei morţi şi mai mulţi răniţi într-un atac cu cuţitul într-o biserică...
O nouă variantă de coronavirus se răspândește în Europa. Medic: „Nu am văzut nicio variantă...
Ce s-a întâmplat după ce un ungur a luat acasă o prostituată din Gara de...
O echipă de specialişti a stabilit finalul pandemiei. Când se va termina coşmarul pentru România
Și-a FĂCUT o fotografie fix înainte să MOARĂ. Ți se ZBÂRLEȘTE pielea la ce a...
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
BOMBĂ! Ce se întâmplă cu prețul gazelor? Anunțul așteptat de toți oamenii cu centrală
AJUTOARE DE COVID! Klaus Iohannis, veste excelentă de ultimă oră! Cine va primi bani
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Care este lista vedetelor ce au avut coronavirus. Vlăduța Lupău închide lista.
Inchide