• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Cu gândul la Dragnea, Bichineț s-a încurcat în limba română: „Ține minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente”

Cu gândul la Dragnea, Bichineț s-a încurcat în limba română: „Ține minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente”
Deputatul PMP, Corneliu Bichineț, i-a transmis, miercuri, liderului PSD Liviu Dragnea, de la tribuna Camerei Deputaților, îndemnul „Ține minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente", el referindu-se astfel la prezența în sala de plen, împreună, a lui Dragnea și a premierului Mihai Tudose.

„Am văzut doi oameni pe care trebuie să-i recunoaștem: primul-ministru și Liviu Dragnea coborând printre noi. (…) Eu mă bucur că sunteți aici și că ați venit amândoi pentru că dați un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat patru ani la UNCJR și în momente de balans trebuie să dai dovadă de inteligență. Iar Corneliu Bichineț de la Vaslui vă spune direct: Ține minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente”, a spus Bichineț de la tribuna Camerei Deputaților.

Premierul Mihai Tudose a venit, miercuri, la Camera Deputaților, el având o discuție de aproximativ o jumătate de oră cu liderul PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia.

Ulterior, Dragnea și Tudose au intrat împreună în sala de plen, unde au participat la sesiunea de vot final și unde s-a dat și votul asupra moțiunii simple pe Sănătate, depusă de opoziție, care a fost respinsă.

Cei doi au și ieșit împreună din sala de plen, după sesiunea de vot final. Dragnea le-a tramsmis jurnaliștilor că a votat, din greșeală, moțiunea, după „pledoaria” lui Bichineț.

„După pledoaria domnului Bichineț nu am fost atent și am votat >. Îmi cer scuze. Din greșeală”, a spus Dragnea.

 

Inchide